ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική πρόταση

θεατρική-πρόταση-241620

Παραστάσεις της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων Βόλου στην Παλιά Ηλεκτρική

Την παράσταση διπλής όψεως «Σκληρά γένια» θα παρουσιάσουν οι «Συνεργαζόμενοι» της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων Βόλου – «ΑΘΕΜΙΤΟΣ», από 18 έως 20 Νοεμβρίου στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης συνυπογράφουν ο Αλέξανδρος Κοσμάς και ο Μάρτικ (Μάρκος) Ντανελυάν. Παίζουν: Θανάσης Μελάκος, Δημήτρης Κουστοδημήτρης, Μίλτος Φωτεινάκης και Ιρίνα Γκριγκορίεβα. Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων και με την αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου το πρώτο μέρος της παράστασης εκτυλίσσεται σε νυχτερινό κέντρο όπου μια εντυπωσιακή κοπέλα σωριάζεται νεκρή την ώρα που εκτελεί το νούμερό της. Το θύμα είναι ρωσίδα υπήκοος, απόφοιτος σχολής χορού στη πατρίδα της, χωρίς άδεια διαμονής. Η παράσταση προσφέρει «θέαμα για το «φιλοθεάμον και το θεατρόφιλο κοινό. Με βασικό το ερώτημα: Τι είναι πιο ξεδιάντροπο; Αυτός που γυμνώνεται, ή το βλέμμα που κοιτάει; Αφιερώνεται σε όλα τα κορίτσια, που με τη βία ή την αναγκαστική επιλογή, ξεγυμνώνουν το κορμί τους, με ανέκφραστο πρόσωπο, για να συντηρήσουν την εύθραυστη ισορροπία ανώριμων αγοριών» όπως υπογραμμίζει ο δημιουργός της παράστασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου