ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή στο Μεταξουργείο

προβολή-στο-μεταξουργείο-608746

Με την ταινία «Εκεί που δεν το περιμένεις» σε σκηνοθεσία Νικόλ Χολοφσένερ συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Μεταξουργείο στην Ν. Ιωνία στις 21:30 και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στο Αχίλλειο στις 21:15.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζούλια Λούις – Ντρέιφους, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Κάθριν Κίνερ. Πραγματικοί, υπέροχοι, με αδυναμίες και χιούμορ άνθρωποι μαθαίνουν να αγαπούν από την αρχή στην σαν βάλσαμο ρομαντική κομεντί της Νικόλ Χολοφσένερ που σημαδεύεται ανεξίτηλα από την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Τζέιμς Γκαντολφίνι.

Στην ίσως καλύτερη ταινία της ιδιοσυγκρασιακής καριέρας της (που ξεκίνησε με το «Walking and Talking» του 1996 και έφτασε με μόλις τέσσερις ταινίες σε 14 χρόνια στο «Please Give» του 2010), η Χολοφσένερ τελειοποιεί το προσωπικό της στιλ, κάτι ανάμεσα σε έναν θηλυκό Γούντι Αλεν και έναν Αμερικάνο Ερίκ Ρομέρ, παραδίνοντας τα όπλα στην πηγαία κωμωδία, τη νεύρωση της μέσης ηλικίας και σε δύο πρωταγωνιστές που σου κλέβουν την καρδιά με το καλημέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου