ΕΞΟΔΟΣ

Πάρτι στο Lab Art

πάρτι-στο-lab-art-228621

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο event στο Βόλο έχει τίτλο «Trick or Treat Party» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου στο Lab art. Η Freel Event Productions στήνει σκηνικό τρόμου αλλά και παιχνιδιάρικης ατμόσφαιρας μετατρέπoντας το Lab Art, στο συγκρότημα τσαλαπάτα, σε στοιχειωμένο σπίτι.

Μέσα σε ένα ομιχλώδες σκηνικό θα συνυπάρξουν μάγοι και μάγισσες, τέρατα φαντάσματα, δράκουλες, Zombies, κατάδικοι, βασανιστές αλλά και οποιαδήποτε αμφίεση προκαλεί φόβο και τρόμο στους γύρω.

Η επιτροπή «φάντασμα» θα απονείμει τρία βραβεία στις πιο τρομακτικές στολές – μεταμορφώσεις της βραδιάς με 1ο Βραβείο: ένα Tablet, 2ο Βραβείο: Day Spa 2 ατόμων – Valeni Resort & Spa και 3ο Βραβείο: Δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα ρούχων Valentinos.

Πριν αλλά και κατά την έναρξη του Trick or Treat Party, Μake up artists από το κατάστημα Sephora θα βρίσκονται στο Lab art για να μεταμορφώσουν (με εφαρμογή ειδικού μακιγιάζ) τους πρώτους πενήντα που θα έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήρια τους κατά την προπώληση.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι στην προπώληση 6 ευρώ και στο ταμείο 8 ευρώ. Οι πόρτες του Lab art ανοίγουν στις 22.00. Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα : Ba.Ca.Re, Ελέφαντας, Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Το Lab Art, βρίσκεται στην οδό Ζάχου, Νέα Οδός, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421 403454.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου