ΕΞΟΔΟΣ

Ερχεται ο B.D.Foxmoor

ερχεται-ο-b-d-foxmoor-248586

Σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου ο B.D.Foxmoor (ActiveMember) κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης, θα εμφανιστεί στο Βόλο στο LabArt. Αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού Hiphop, ιδρυτής των Active Member και του Low bap ιδιώματος, ο BD Foxmoor έρχεται να παρουσιάσει δουλειές από όλη την δισκογραφία του με τους Active Member, σε ένα πρόγραμμα τρεισήμισι ωρών τουλάχιστον.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την δέκατη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Dublaz 44, ένα ορχηστρικό album με τίτλους από ονόματα επαναστατών και ανθρώπων σπουδαίων των οποίων η ιστορία διάλεξε να αποσιωπήσει το έργο … Επίσης, ήδη ηχογραφεί με την Sadahzinia τον καινούριο δίσκο των Active Member, Cosmos Alivas. Τα δημιουργικά του νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς, αφενός η αγγλοελληνική ταινία «Ο Χειμώνας» που φέτος παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης έχει μουσική από το εν λόγω project. Και αφετέρου ήδη σχεδιάζει τα γυρίσματα ενός πανευρωπαϊκού ντοκιμαντέρ μόλις περάσει αυτός ο … χειμώνας.

Η τιμή εισιτηρίου για την αποψινή συναυλία είναι 8 ευρώ στην προπώληση. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30, το τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις είναι 2421 403454 και σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και Elefantas cafe Bar.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου