ΕΞΟΔΟΣ

Ερχονται οι Ιταλοί «Supernova»

ερχονται-οι-ιταλοί-supernova-261311

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου το δίδυμο Dj’s θα εμφανιστεί στο Lab Art

Στο Βόλο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά το Ιταλικό δίδυμο Dj’s «Supernova» (Defected, Noir, Lapsus) την Παρασκευή 28 Μαρτίου, 22:00-07:00 στο Lab Art, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα (οδός Ζάχου). Μεγάλος υποστηρικτής της εκδήλωσης το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, το οποίο στηρίζει ενεργά προσπάθειες όπως η συγκεκριμένη.

Οι Supernova κατάγονται από την Φλωρεντία και την τελευταία δεκαετία έχουν κάνει τη μετάβαση από ανερχόμενα αστέρια, σε καθιερωμένα διεθνή ταλέντα. Και οι δυο έχουν κλασική μουσική παιδεία, κάτι το οποίο πιστεύουν ότι είναι η βάση της προσέγγισης τους στην ηλεκτρονική μουσική και τους εξασφαλίζει τις τεχνικές ικανότητες και το «know how» για να παράγουν αυτά που θέλουν.

Με εμφανίσεις στα πιο γνωστά club του κόσμου Ministry Of Sound (London), Ker (Barcelona), Space (Miami), Privillege (Ibiza), Cavo Paradiso (Mykonos), Tenax (Italy), MontreuxJazzFestival (Switzerland), Propaganda (Moscow), Room26 (Rome), BoraBora (Sousse – Tunisia) αλλά και σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το kazantip (Ukraine), Monegros Desert festival αποτελούν ένα δίδυμο που αξίζει να ακούσεις από κοντά.

Μέλη και με συνεχή συνεργασία με τον γίγαντα της house μουσικής Defected, αλλά και συνεργάτες της πασίγνωστης noir music οι «Supernova» έχουν κυκλοφορίες και δισκογραφική επιτυχία στα μεγαλύτερα label του κόσμου. Ιδιοκτήτες της Lapsus Music μετρούν πολύ σημαντικές συνεργασίες με τα πιο μεγάλα ονόματα της σκηνής.

Για τους «Supernova» η μουσική είναι η ζωή τους, η γλώσσα τους, ένα μεγάλο μέρος της σχέσης τους με τους άλλους ανθρώπους και αυτό φαίνεται στη δουλειά που παράγουν εδώ και 13 χρόνια. «Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλά να πούμε με τη μουσική μας και αυτή είναι η αποστολή μας. Ενα ταξίδι μέσω της μουσικής με όλους εσάς» τονίζουν οι ίδιοι. Η τιμή πρόσκλησης είναι 6 ευρώ και η τιμή εισόδου 8 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση πραγματοποιείται στα καταστήματα : Novel cafe bar, Οπτικά Δημητριάδης, Metro Crepe Station.

Υποστηρικτές είναι : Novel cafe, Metrocrepestatiοn, BoutiqueCoco, ΟπτικάΔημητριάδης, LeCabaret, REEFBeverages & more, Grapheteria, Volos Palace Hotel, Ηeineken.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου