ΕΞΟΔΟΣ

Souljazz Orchestra στο Βόλο

souljazz-orchestra-στο-βόλο-272221

Το θρυλικό σχήμα από τον Καναδά TheSouljazzOrchestra παρουσιάζει η PlentyProjects για μία εμφάνιση στο Lab Art ανήμερα της εθνικής εορτής. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.

Oι Souljazz Orchestra καταφτάνουν στο Βόλο στο πλαίσιο της ελληνικής περιοδείας τους. Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και πληθωρικές afro/jazz μπάντες στον κόσμο, έρχεται με ήχους fusion και αστείρευτη ενέργεια με πνευστά στη σκηνή. Latin στοιχεία, afrobeat στην παράδοση του Fela Kuti, jazz ενορχηστρώσεις που θυμίζουν Mulatu Astatke, μελωδίες από όλο τον κόσμο: Η πολυμελής μπάντα από την Οττάβα μετά απο 4 χρόνια στο Βόλο για ένα αξέχαστο βράδυ, με τον καινούριο δίσκο στις αποσκευές.

Με διεθνείς περιοδείες και διακρίσεις (Juno Award nomination, instrumental album της χρονιάς 2011 για το ’Rising Sun’) έρχονται να μας παρουσιάσουν τον καινούριο, κατά πολλούς πληρέστερο μέχρι στιγμής δίσκο τους, με τίτλο «Inner Fire», σε ένα βράδυ αξέχαστο!

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 12 ευρώ (για περιορισμένο αριθμό 20 εισιτηρίων) και 15 ευρώ στην είσοδο. Προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα : Eλεφαντας coffeebarκαι βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου