ΕΞΟΔΟΣ

Ροκ διαδρομές

ροκ-διαδρομές-281210

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες ανανεώνουν σήμερα στις 22.30 το καθιερωμένο ραντεβού τους στο Λυχνάρι στην Αγριά Βόλου. Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες είναι μία μπάντα που κινείται στα μονοπάτια της ροκ – έντεχνης μουσικής και πολλές φορές αρέσκεται να «παντρεύει» παραδοσιακούς ήχους με σκληρούς ηλεκτρικούς.

Μέσα σε μία δεκαετία έχει δηλώσει δυναμική παρουσία με πολλές live παραστάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Τρίκαλα, Σκύρο, Σκιάθο, Καρδίτσα, Λαμία, Αμφισσα, Χαλκίδα κ.α.

Ιδρυτής του συγκροτήματος και τραγουδιστής είναι ο Νίκος Μεργιαλής, που μαζί με το Νέστορα Κόκκαλη (ντράμερ του συγκροτήματος) αποτελούν το βασικό κορμό που συνθέτει τους Μουσικούς Ιχνηλάτες.

Σταθμό αποτέλεσε στην πορεία τους η κοινή συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου το χειμώνα του 2009, ενώ το ίδιο καλοκαίρι συμμετείχαν στις συναυλίες των Διονύση Τσακνή, Βασίλη Παπακων/νου & Σωκράτη Μάλαμα. Ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις αποτελούν και οι πρόσφατες επί σκηνής συνεργασίες σε Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Μήτση και τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου, με τους οποίους μοιράζονται κοινές ανησυχίες και όρεξη για τη μουσική κι έτσι ανέπτυξαν γρήγορα ένα έντονο δέσιμο.

Τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι 6948108255 και 2428092168.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου