ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία – ενίσχυση για τους απολυμένους της ΕΡΑ Βόλου

συναυλία-ενίσχυση-για-τους-απολυμέν-290473

Την Τετάρτη 9 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Συναυλία συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους απολυμένους εργαζόμενους του Ραδιοφωνικού Σταθμού Βόλου της ΕΡΤ του Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου.

Σκοπός της συναυλίας είναι να γίνει γνωστός ο αγώνας των πρώην εργαζομένων, για ακόμη μια φορά στους Βολιώτες ενώ η συγκέντρωση χρημάτων σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση της εύρυθμης λειτουργίας της ιστορικής Ραδιοφωνίας του Βόλου.
Σ’ αυτή την συναυλία συμπαράστασης παίρνουν μέρος Βολιώτες καλλιτέχνες που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και θα πραγματοποιηθεί στο νέο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Ν. Ιωνίας (Σταδίου με Μανδηλαρά) στις 8 το βράδυ. Στην είσοδο μάλιστα θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης του αγώνα των 5 Ε.

Σε ανακοίνωση των απολυμένων της ΕΡΑ Βόλου τονίζεται μεταξύ άλλων: «Δέκα μήνες μετά την επιβολή του «μαύρου» και ο ΡΣ. Βόλου συνεχίζει να εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα με την παρουσία όλων των ανθρώπων που υπηρέτησαν με αγάπη και σεβασμό το ραδιόφωνο που δημιούργησαν οι ίδιοι οι πολίτες του Βόλου. Το ραδιόφωνο της πόλης επιβάλλεται να συνεχίζει να εκπέμπει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου