ΕΞΟΔΟΣ

Βραδινή παράσταση

βραδινή-παράσταση-304662

Με επιτυχία συνεχίζεται η νέα παραγωγή του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, «Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, στη σκηνή του Θεάτρου της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Εως σήμερα, περισσότερα από σαράντα σχολεία σχεδόν όλων των βαθμίδων, έχουν παρακολουθήσει τις καθημερινές προγραμματισμένες πρωινές παραστάσεις, ενώ μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, παρακολούθησε τις βραδινές παραστάσεις του Σαββάτου και τις πρωινές παραστάσεις της Κυριακής.

Η παράσταση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2014, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, αφού κάθε ένας από αυτούς μπορεί να κάνει μια διαφορετική «ανάγνωση» του έργου.

Εκτός από τις προγραμματισμένες πρωινές παραστάσεις για σχολεία, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις βράδινες παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί κάθε Σάββατο στις 21.00 μ.μ., αλλά και τις πρωινές παραστάσεις, κάθε Κυριακή, στις 11.00 π.μ..

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για παιδιά. Για τους κατόχους κάρτας ανεργίας η είσοδος είναι δωρεάν.

Η παράσταση, σε μετάφραση της Ιουλίας Ιατρίδη, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του αναπληρωτή Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρη Δακτυλά με την ερμηνεία γνωστών και νεότερων ηθοποιών της πόλης και με την πολύτιμη σύμπραξη των διευθυντών του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και της Δημοτικής Σχολής Χορού, καθώς και μουσικών – καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης είναι:

σκηνοθεσία: Δημήτρης Δακτυλάς (Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗΠΕΘΕ Βόλου), μουσική: Νίκος Αδρασκέλας, έκτακτη συμμετοχή Ανδρέας, Μιμαίος ( Διευθυντής σπουδών Δημοτικού Ωδείου Βόλου), χορογραφίες: Αντζελα Καλαντζή.(Διευθύντρια Δημοτικής Σχολής Χορού), σκηνικά – Κοστούμια: Νικολέτα Καϊσή.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Μάρθα Παπαθανασίου, Ειρήνη Κουτρουμάνου, Αποστόλης Τσιρώνης, Γιάννης Κολόι, Σταμάτης Παγασαίος, Κώστας Τσιάκας, Λήδα Τουλουμάκου, Τόμμυ Παπανικολάου, Χριστόφορος Μακατσώρης και Στέργιος Μπαρές.

Συμμετέχουν οι μουσικοί – καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Βόλου: πιάνο Κάτια Τζιουμάκη, φλάουτο Ελευθερία Φραγκουδάκη, βιολοντσέλο Θέμης Βαγενάς, κιθάρα Αργύρης Μπατσκίνης.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο «Δίαυλο», στο τηλέφωνο 2421025363.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου