ΕΞΟΔΟΣ

Από την Ακτή Ελεφαντοστού στο Βόλο

από-την-ακτή-ελεφαντοστού-στο-βόλο-304669

Η Ruth Tafebe θα εμφανιστεί απόψε στο Lab Art στον πολυχώρο Τσαλαπάτα

Την πρώτη της εμφάνιση θα πραγματοποιήσει στο κοινό του Βόλου η Ruth Tafebe από την Ακτή Ελεφαντοστού. Η διάσημη καλλιτέχνης και το RuthTafebe AfroSoulTrio, θα εμφανιστούν σήμερα το βράδυ στο Lab Art.

Η Ruth Tafebe, κάτοικος του κόσμου, γεννήθηκε στην Αμπιτζάν, Ακτή ελεφαντοστού. Μεγάλωσε στο Μπουάκε και μετακόμισε στο Μονπελιέ της Γαλλίας στα 15 της όπου ξεκίνησε τις πρώτες τις μπάντες με συμμαθητές τις από το σχολείο. Τότε άρχισε να γράφει τους πρώτους τις στίχους (στα Ντιουλά και στα Αγγλικά) και επίσης εκεί δημιούργησε σχήματα όπως οι The Sun Shipp, IN Fused, Clothier K ….

Το 2005 συνάντησε τον κιθαρίστα Julien Raulet, μέλος του συγκροτήματος Fanga. Μαζί ξεκίνησαν τους Afrorockerz και σε συνεργασία με τον θρύλο της Afrobeat μουσικής, τον ντράμερ Tony Allen κυκλοφορήσαν το πρώτο τους άλμπουμ «Holy Warriors».(Comet records, 2007). Σήμερα ζει στης Βρυξέλλες και συνεργάζεται με το Afrosoul trio και τους Afrosoulmessengerz.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972 205007.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου