ΕΞΟΔΟΣ

Παράσταση στην Παλιά Ηλεκτρική

παράσταση-στην-παλιά-ηλεκτρική-315720

Το έργο του Ντάριο Φο «Κλέψε λιγότερο» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στις 7, 8 και 9 Μαΐου στην Παλιά Ηλεκτρική. Οι εκπαιδευτικοί της Β/θμιας στη Μαγνησία συναντιούνται στη σκηνή και διερευνούν τον ανατρεπτικό, πολιτικό και επίκαιρο λόγο του Ντάριο Φο. Σκηνοθέτης είναι η Κική Δανιηλίδου.

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης γράφει η Νικολέττα Ρούσση μουσικός και μέλος της ομάδας. Την προσαρμογή του κειμένου επιμελήθηκαν η Αναστασία Αθανασιάδου και η Κική Δανιηλίδου.

Την προσαρμογή των στίχων στο τραγούδι της μάχης και το τραγούδι του τέλους επιμελήθηκε η Βεατρίκη Μαθιανάκη, το τραγούδι των σκανδάλων ο Γιάννης Μισαλούρης και το πρώτο τραγούδι της μάχης και του μαθήματος των τρελλών ο Σταύρος Κατσούρας.

Τα σκηνικά κατασκεύασαν οι Γιάννης Τσοκανάκης, Βασίλης Μητρίτσας και Αντώνης Ρήγας. Τα κοστούμια τα επιμελήθηκε η Αναστασία Αθανασιάδου, η οποία μαζί με το Βασίλη Μητρίτσα ασχολήθηκαν με τις κατασκευές και τα αξεσουάρ.

Την ευθύνη του φροντιστηρίου έχει η Κατερίνα Κολοκοτρώνη που από κοινού με την Εύη Μάργαρη κρατάνε και το υποβολείο. Στην παράσταση συμμετέχουν 29 εκπαιδευτικοί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου