ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική βραδιά με τους Ζ. Κουκουσέλη και Θ. Ματζίλη

μουσική-βραδιά-με-τους-ζ-κουκουσέλη-κα-318527

Μια ξεχωριστή εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν στον καινούργιο χώρο «Ελλη’ς» στην οδό Γκλαβάνη 29, το ερχόμενο Σάββατο 26 Απριλίου στις 10 το βράδυ οι καλλιτέχνες ο Ζαφείρης Κουκουσέλης και ο Θανάσης Ματζίλης μαζί με την Ελισάβετ Φανιά.

Ο Θανάσης Ματζίλης είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Βόλου και σπουδαστής του τμήματος μουσικής παραγωγής – δισκογραφίας και μουσικής τεχνολογίας του Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ στην Αθήνα. Από παιδική ηλικία ακόμη ασχολείται με το τραγούδι και στα 15 του χρόνια ξεκινάει να ασχολείται και επαγγελματικά. Εχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 40 συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Τσέρτος, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Νίκος Παρθένης κ.α. Επίσης έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας δίπλα σε καταξιωμένους μουσικούς καθώς και με τον Καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της ορχήστρας Ανδρέα Κατσιγιάννη ο οποίος υπήρξε και για χρόνια καθηγητής του.

Από το 2010 πραγματοποιεί εμφανίσεις στην εκπομπή «Στην υγειά μας» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αρχικά με την ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Βόλου ως μαθητής, με μαέστρους τον Ζαφείρη Κουκουσέλη και τον Αντρέα Κατσιγιάννη και στη συνέχεια ως μεμονωμένος καλεσμένος. Από το 2011 έως και σήμερα συνεργάζεται με την καλλιτεχνική ομάδα των: Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη οι οποίοι υπήρξαν επίσης καθηγητές του. Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ετοιμάζοντας μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλ: 2421403042.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου