ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιές jam session

βραδιές-jam-session-324090

Στις 6 και 20 Μαΐου στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Συνεχίζονται οι βραδιές jam session από το «εργαστήρι jazz αυτοσχεδιασμού» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου στην αίθουσα «Ερση Σαράτση» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Πρόκειται για ένα μουσικό γεγονός που στόχο έχει να φέρει κοντά μουσικούς όλων των επιπέδων και όλων των μουσικών οργάνων σε μια αυθόρμητη και απροετοίμαστη μουσική συνάντηση.

Το jam session αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους μουσικούς (επαγγελματίες, ερασιτέχνες, μαθητές) όλων των μουσικών οργάνων, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την jazz και την σύγχρονη αυτοσχεδιαστική μουσική και με αφορμή αυτή, να βρεθούν σ’ένα μουσικό περιβάλλον που ο αυθορμητισμός και η ουσιαστική μουσική επικοινωνία είναι το ζητούμενο.

Το μουσικό ρεπερτόριο στα jam sessions ποικίλει. Blues, συνθέσεις από την jazz μουσική η πολύ απλά ό, τι προκύψει από την μουσική διάθεση που υπάρχει στην ’’σκηνή’’ εκείνη την στιγμή. Τα jam sessions θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου τις Παρασκευές από τις 20:30 – 22:00, στην αίθουσα «Ερση Σαράτση» και στις εξής ημερομηνίες: 6 Μαΐου και 20 Μαΐου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6959262444 και 2421036992.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου