ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Ξαφνικά στο Μαρόκο»

προβολή-ταινίας-ξαφνικά-στο-μαρόκο-337017

Ενδιαφέρουσα ταινία θα προβληθεί απόψε στο «Αχίλλειο»

Με την ταινία «Ξαφνικά στο Μαρόκο» σε σκηνοθεσία Φραντσέσκο Φαλάσι συνεχίζονται σήμερα στις 9:30 μ.μ. οι προβολές του Ciné Μεσόγειος στο «Αχίλλειον» (αίθουσα Νίκος Κολοβός). Πρωταγωνιστούν: Βαλέριο Μαστραντρέα, Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, Νικόλας Βαπορίδης, Λορέντζο Μπαλντούτσι, Πάολο Σασανέλι, Τζαμίλ Χαμουντί.

Στην ιταλική αυτή ρομαντική κωμωδία τα υπέροχα τοπία στο εξωτικό Μαρόκο γίνονται το φόντο της περιπέτειας ενός μοναχικού νεαρού από την Ιταλία, του Valerio (Daniele De Angelis), που αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι κρυφά από τους χωρισμένους γονείς του. Στο πλοίο για το Μαρόκο, ο Valerio και οι συνομήλικοι φίλοι του, ο εξωστρεφής Andrea (Nicolas Vaporidis) και ο συνεσταλμένο Giacomo (Lorenzo Balducci), συναντούν άραβα φίλο τους, τον Samir (Jamil Hammoudi), που επιστρέφει στην πατρίδα του με τους θείους του και την εξαδέλφη του Jasmina (Esther Elisha), την οποία ο Valerio δεν αργεί να ερωτευθεί.

Ερωτας, αγάπη, χιούμορ, μυστήριο και μια συνεχής αναζήτηση στο ονειρικό, αλλά όχι πάντα φιλικό για τους ξένους Μαρόκο. Καθένας από τους ήρωες της ταινίας σε κάποιο σημείο του ταξιδιού θα βρεθεί μπροστά στη δική του κρίσιμη καμπή και θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου