ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Το μερίδιο των αγγέλων»

προβολή-ταινίας-το-μερίδιο-των-αγγέλ-344169

Με την ταινία «Το μερίδιο των αγγέλων» σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς, συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Οι προβολές γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στην Νέα Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, ενώ η διάθεση εισιτηρίων αρχίζει στις 8:30 μ.μ.

Η αποψινή ταινία είναι συμπαραγωγή Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας, Βελγίου, Ιταλίας, 2012. Πρωταγωνιστούν: Πολ Μπράνιγκαν, Τζον Χένσο, Γκάρι Μέιτλαντ, Τζασμίν Ρίγκινς, Γουίλιαμ Ρουέν, Ρότζερ Αλαμ.

Σκοτσέζικη όσο η μυρωδιά ενός malt ουίσκι, βαθιά ανθρώπινη, τρυφερή κι αστεία, είναι η καλύτερη ταινία του Κεν Λόουτς εδώ και χρόνια. Τοποθετημένο στις φτωχογειτονιές της Γλασκώβης, με ήρωες που τους συναντάμε για πρώτη φορά μπροστά στον δικαστή και που γλιτώνουν στο παρά πέντε την φυλακή, δεν εμποδίζει το «Angels’ Share» να είναι μια απολαυστική κωμωδία γεμάτη τρυφερότητα και χιούμορ. Με ήρωες απόλυτα ταιριαστούς στο σύμπαν του κι ένα περιβάλλον που ανήκει στο κοινωνικά ευαίσθητο σινεμά του, το συγκεκριμένο φιλμ είναι γεμάτο αρώματα αλήθειας, που αφήνουν μια ξεκάθαρη επίγευση αισιοδοξίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου