ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Η Τραπεζαρία»

θεατρική-παράσταση-η-τραπεζαρία-358949

Θα ανέβει στις 23 Μαΐου στην Πειραματική Σκηνή

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι πρόβες της νέας θεατρικής παραγωγής της Πειραματικής Σκηνής. Πρόκειται για το έργο «Η Τραπεζαρία» του Αλμπερτ. Ρ. Γκέρνυ που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου, δίνοντας τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό του Βόλου να γνωρίσει την άγνωστη συγγραφική πτυχή του μεγάλου αυτού Αμερικανού συγγραφέα.

Το έργο θα παρουσιαστεί για πέντε μόνο παραστάσεις και συγκεκριμένα:

Παρασκευή 23, Σάββατο 24, Κυριακή 25, Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαΐου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00 μ.μ.

Η Τραπεζαρία είναι ένα ενιαίο έργο που αποτελείται από ένα πάζλ καθημερινών σκηνών και διαδραματίζεται σε μια τραπεζαρία. Χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο χώρο ο συγγραφέας κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο περιγράφοντας τις καθημερινές σχέσεις των ανθρώπων.

Μέσα σ’ αυτό το σύμβολο που τα τελευταία χρόνια έχει απαξιωθεί από τον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου περιγράφονται οι σχέσεις των ανθρώπων, τα καθημερινά τους προβλήματα, οι επιθυμίες τους, οι ερωτικές σχέσεις τους, η επιδειξιμανία, η υστεροφημία, οι συμπεριφορά των εφήβων, το χάσμα μεταξύ παιδιών και γονιών, η οικονομική σχέση της τρίτης ηλικίας προς τους εγγονούς τους

Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Κατερίνας Βαϊράμη, κοστούμια Χαρούλας Νικολάου, μουσική επιμέλεια Βασιλικής Μπέλιου, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, βοηθός σκηνοθέτη Συνοδής Φουκαλά, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα, μακέτα αφίσας Γιάννης Μαραγκάκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Χαρούλα Νικολάου, Κατερίνα Βαϊράμη, Αγγελος Βρυώνης, Μαρία Κολίτσα, Ευαγγελία Χαρίτου, Τάκης Ρεζάν, Συνοδή Φουκαλά, Στράτος Μεγκές, Χρύσα Φώτη, Φρόσω Χαλκιά, Αγγελος Χατζηανδρέου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου