ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Invitation to a party-not another fairytale»

θεατρική-παράσταση-invitation-to-a-party-not-another-fairytale-377361

Οι «ΦουρΦούροι» πηγαίνουν όπου τους πάει… ο άνεμος «κι ο άνεμος στην περίπτωσή μας είναι η αγάπη μας για το θέατρο κι η ανάγκη μας να εκφραστούμε ελεύθερα μέσα απ’ αυτό» υπογραμμίζουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας.

Μετά την περσινή και πρώτη τους εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι σε κείμενο Dario Fo, φέτος ο άνεμος φύσηξε στον κόσμο των παραμυθιών με το έργο «Invitation to a party-not another fairytale» της Μαρίας Σούμπερτ, η ομάδα επανέρχεται στη σκηνή, με νέα παράσταση.

Η παράσταση θα ανέβει την Πέμπτη 29, Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στις 21:30.

Την ερμηνεία, σκηνοθεσία, κινησιολογία, μουσική επιμέλεια, κοστούμια, σχεδιασμό και κατασκευή σκηνικών υπογράφουν οι ΦουρΦούροι. «ΦουρΦούροι» είναι οι: Αλεξάνδρα, Γεωργία, Γιώργος, Δημήτρης, Ηρακλής, Κώστας Α., Κώστας Τ., Παντελής, Ρίνα, Σοφία, Σταύρος, Φώτης, Χρυσιάννα.

«Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»…ή μήπως όχι; Τι γίνεται άραγε μετά το τέλος των παραμυθιών; Ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός; Ενα μαύρο παραμύθι με σκοτεινή ατμόσφαιρα και μια πρόσκληση σε πάρτι που έρχεται να ταράξει τα νερά της ζωής ενός παραμυθά, ξετυλίγοντας το νήμα της παράστασης που θα πραγματοποιηθεί στο «Αχίλλειο».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς όλους τους θεατρόφιλους αλλά «καλούμε όσους έχουν την δυνατότητα, να προσκομίσουν κατά την προσέλευση τους τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου» αναφέρουν τα μέλη της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου