ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία με το Θ. Μικρούτσικο

συναυλία-με-το-θ-μικρούτσικο-396456

Συναυλία θα πραγματοποιήσουν στο Βόλο ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου, την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στις 21.30. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές τους παραστάσεις, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ταξιδέψουν στο Βόλο, για μία μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», διανθίζοντας με ποιοτικά ηχοχρώματα την πολιτιστική παλέτα της πόλης.

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο.

Ομως δεν μένουν εκεί. Θα δώσουν στους πολυάριθμους φίλους της μουσικής και μία δυνατή πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με το Γιάννη Κότσιρα και το στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου. Ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο «Αυτός ο ήλιος» και συνάντησε την πιο θερμή υποδοχή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, με την αναγνωρισμένη μουσική προσφορά αλλά και την έντονη κοινωνική του παρουσία, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2005 με τον Γιάννη Κότσιρα σε μια συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, ενώ λίγα χρόνια μετά συνεργάστηκαν ξανά στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».
Ο Γιάννης Κότσιρας έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της τελευταίας εικοσαετίας, ανήσυχος και δημιουργικός. Παρά τη μεγάλη εμπορική απήχηση που γνώρισε από πολύ νωρίς, δεν σταμάτησε να αναζητά την πιο ειλικρινή τραγουδιστική έκφραση σε ό,τι κι αν έκανε.

Τη Ρίτα Αντωνοπούλου μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδά του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα τραγούδια του συνθέτη, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος «είναι μακράν η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της».

Την παράσταση πλαισιώνουν οι εξαίρετοι σολίστ: Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά, ενορχηστρώσεις, Ακης Κατσουπάκης, πιάνο, ενορχηστρώσεις, Ακης Γαβαλάς, τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος, μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας, μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός, κιθάρα.

Τον ήχο επιμελείται ο Γιώργος Κορρές και το φωτισμό ο Ανδρέας Κούρτης.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για φοιτητές, ανέργους, Αμεα, 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο.

Εισιτήρια προπωλούνται στο καφέ Ελέφαντας, στο Δίαυλο και στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου