ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κωμωδία «Ραντεβού στο σπίτι μου»

κωμωδία-ραντεβού-στο-σπίτι-μου-396466

Πιστοί στην κωμωδία οι «Σκηνοβάτες», η δραστήρια Βολιώτικη θεατρική ομάδα, θα παρουσιάσουν και φέτος ένα ξεκαρδιστικό έργο, το «Ραντεβού στο σπίτι μου» του Νίκου Ζώρη, την Παρασκευή 20 Ιουνίου στην Άλλη Μεριά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς.

Η δροσερή και πικάντικη φαρσοκωμωδία που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάϊο στην Παλιά Ηλεκτρική, θα παρουσιαστεί προσεχώς στην Αγριά, προκειμένου να χαρίσει χαμόγελα στο κοινό.

Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Απόστολος Πλακόπουλος.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι: Απόστολος Πλακόπουλος, Σόφη Ηλιάδη, Δημήτρης Καρατζόγλου, Γιώργος Αποστολίδης, Θάλεια Δήμου, Ελένη Καββαδία, Εβίτα Αλεξάνδρου, Ηρώ Μόσχου, Κατερίνα Μήτσου και Μαριάννα Ηλιάδη. Τα έπιπλα του σκηνικού είναι προσφορά της εταιρίας Disconto.

Οι «Σκηνοβάτες», που έχουν ανεβάσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τις κωμωδίες «Ο κουνενές», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ενα βότσαλο στη λίμνη»,
έχουν επιλέξει να κάνουν θέατρο χωρίς εισιτήριο, στηριζόμενοι κυρίως στους χορηγούς τους, που τους επιτρέπουν κάτι τέτοιο σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχουν για μία ακόμη φορά στην προσπάθεια που κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου και καλούν όλους τους φίλους, που συμμερίζονται το οικονομικό πρόβλημα πολλών συμπολιτών μας, να φέρουν κατά προαίρεση στο θέατρο τρόφιμα μακράς διάρκειας, ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Χορηγός επικοινωνίας εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου