ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ψαράδικη βραδιά στην Αγριά

ψαράδικη-βραδιά-στην-αγριά-419518

Εκδήλωση θεσμός είναι η ψαράδικη βραδιά για την Αγριά, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16-19 Ιουλίου, για 51η χρονιά.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το 1964, όταν με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς, σε συνεργασία με τη Περιηγητική Λέσχη Βόλου, εγκαινίασε την εκδήλωση προς τιμήν των ψαράδων της περιοχής. Συνδιοργανωτές είναι η Δημοτική Ενότητα Αγριάς, ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ο Δήμος Βόλου και ο Γυμναστικός Σύλλογος «Θησέας» Αγριάς.

Ο φετινός κύκλος εκδηλώσεων ανοίγει στις 16 Ιουλίου με τους «Ιχνηλάτες», που θα πραγματοποιήσουν συναυλία στην παραλία Αγριάς. Στις 17 Ιουλίου, στο θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού, οι «Σκηνοβάτες» θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Ραντεβού στο σπίτι μου». Στις 18 Ιουλίου θα εμφανιστούν χορευτικά συγκροτήματα από το Πήλιο και άλλες περιοχές με ζωντανές ορχήστρες, στο θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Ο κύκλος κλείνει στις 19 Ιουλίου στην παραλία Αγριάς με την Ορχήστρα Παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής (Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε.) και ψαράδικη Βραδιά. Πρόκειται για το καθιερωμένο λαϊκό πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα, ψαρολιχουδιές και πολύ κέφι που διασκεδάζει κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής για περισσότερα από 50 χρόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου