ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεσιτάλ με το Στάθη Καραγιώργο στη Σκόπελο

ρεσιτάλ-με-το-στάθη-καραγιώργο-στη-σκό-421469

Μία μοναδική μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Σκοπέλου το βράδυ.

Το ρεσιτάλ στο οποίο θα ακουστεί κλασικό ρεπερτόριο και έντεχνο ελληνικό τραγούδι από το Στάθη Καραγιώργο με τη συμμετοχή και άλλων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 21:00 στο τέλος του λιμανιού, κάτω από την Παναγίτσα του Πύργου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Σκοπέλου και διοργανώνεται από το γραφείο εθελοντισμού του δήμου.

Ο Στάθης Καραγιώργος κατάγεται από τη Σκόπελο όπου μεγάλωσε ενώ σπούδασε στη συνέχεια στο ωδείο Αθηνών. Η μουσική του πορεία τον βρίσκει στη Φιλαρμονική του Βερολίνου, στην όπερα της Βασιλείας ερμηνεύοντας έργα του Μίκη Θεοδωράκη, στην όπερα της Ζυρίχης, ενώ σήμερα εμφανίζεται στο Θέατρο Μουσικής της Λουκέρνης.

Στο πιάνο θα τον συνοδεύει η Βολιώτισσα πιανίστρια Σέβη Μαζέρα-Μάμαλη, διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πιανίστρια έχει ιδρύσει μουσικά σύνολα και έχει κάνει εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ εργάζεται στο δημοτικό ωδείο Βόλου, είναι υπεύθυνη της σχολής πιάνου στο δημοτικό ωδείο του Αλμυρού και καθηγήτρια μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Ως mezzosoprano θα έχει συμμετοχή η διευθύντρια του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου, κ. Φραγκούλα Τουτουτζόγλου-Μπαλαλά.

Στο μπουζούκι θα συμμετέχουν ο Γιώργος Αναγνώστου και ο ανήλικος ταλαντούχος Σκοπελίτης Βαγγέλης Κοχύλης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου