ΕΞΟΔΟΣ

«Ενα καλοκαίρι» μουσικής

ενα-καλοκαίρι-μουσικής-424261

Η Ερρικα Πατρικίου και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος στο Χορευτό και τα Κ. Λεχώνια

Τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις συνεχίζουν η Ερρικα Πατρικίου με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο σήμερα Παρασκευή 11 και αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου, στις 22.30, κάτω απ’ το φως της πανσελήνου, με τίτλο το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Σπανού «Ενα καλοκαίρι».

Σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου προγραμματίζεται εμφάνιση στο Χορευτό στο Aria beach bar restaurant, και αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου στα Κάτω Λεχώνια στο Big Fish μπροστά στη θάλασσα, όπου οι δύο ερμηνευτές θα παρουσιάσουν το νέο πρόγραμμά τους με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Μαζί τους ο πιανίστας συνθέτης Ηλίας Χατζόγλου. Στις παραπάνω συναυλίες θα ακουστούν και τραγούδια από το νέο δίσκο του Χρήστου Κωνσταντόπουλου με τίτλο «Προορισμός» καθώς και τραγούδια του Ηλία Χατζόγλου σε ερμηνεία της Ερρικας Πατρικίου.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν μουσικά πέρυσι το καλοκαίρι σε αφιέρωμα Αττίκ και Νέο Κύμα και οι παραστάσεις τους συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν πολύ.

Στο παρελθόν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του θρυλικού Half Note jazz club στην Αθήνα στο αφιέρωμα της Ερρικα Πατρικίου «Ενας Μάνος που τον λέγαν Χατζιδάκι».

Φέτος άνοιξαν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις τον Ιούνιο, με μία συναυλία – αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό σε συνεργασία με την χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου παρουσία πλήθους κόσμου.

Οι δύο ερμηνευτές θα ξανασυναντηθούν ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο υπέροχο Θέατρο Αλώνι στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου