ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Ο κατάδικός μου»

θεατρική-παράσταση-ο-κατάδικός-μου-435470

Μια κατάθεση ψυχής που βρίσκει 3 χρόνια τώρα το δρόμο στις ψυχές του κοινού με τρόπο λυτρωτικό, είναι το έργο «Ο κατάδικός μου» που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 8 Ιουλίου στις 9.15 μμ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Το έργο της Ελένης Ράντου, της Σάρας Γανωτή και του Νίκου Σταυρακούδη, απέσπασε το Βραβείο καλύτερου νεοελληνικού Ελληνικού Εργου «Κάρολος Κουν» 2012. Είναι μια αιχμηρή κωμωδία, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, ένα έργο που ύμνησαν κοινό και κριτικές και συνεχίζει να παίζεται 3 συναπτά χρόνια στην Αθήνα με τεράστια επιτυχία.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλουμπή, σκηνικά Μάγιου Τρικεριώτη, κοστούμια Μανώλη Γαλετάκη, φωτισμούς Κατερίνας Μαραγκουδάκη, κίνηση από την Αντιγόνη Γύρα, μουσική επιμέλεια από τον Κώστα Ζήκο, Video Art από τον Ακη Πολύζο, φωτογραφίες από τον Ορφέα Εμιρζά.

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Υλικά της παράστασης το μεράκι, η ειλικρίνεια, η απόλυτη διαθεσιμότητα και η γενναιοδωρία. Δυόμιση ώρες καυστικής ματιάς γύρω από μας, δυόμιση ώρες αλήθειας και κινηματογραφικής ροής που κάποια στιγμή ξεχνιέσαι αν βλέπεις θέατρο η σινεμά.

Κοντινά πλάνα μέσα στις ψυχές μας, στις σκοτεινές μεριές μας, στην ανάγκη μας για αποκλειστικότητα, στην επιθυμία μας να μη γίνουμε ο «Κανένας» και ο «Τίποτα».

Οι τιμές εισιτηρίων είναι στο ταμείο 18 ευρώ για ενήλικες και στην προπώληση 15 ευρώ. 15 ευρώ φοιτητικό, πολυτέκνων και μαθητικό (από 13 έως 17 ετών). 12 ευρώ παιδικό (από 6 έως 12 ετών) και ανέργων (με την προσκόμιση στον έλεγχο κάρτα ανεργίας).

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, τηλέφωνο 24210-25363,

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00-20:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου