ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά μουσικής στα Πλατανίδια

βραδιά-μουσικής-στα-πλατανίδια-436868

H καθιερωμένη συνάντηση ανάγνωσης και μουσικής θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 5 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ, στο φιλόξενο κτήμα του Θωμά Κοροβίνη στα Πλατανίδια Πηλίου (12 χλμ. από το Βόλο, 300 μέτρα από τη θάλασσα).

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι και την οργανώνουν ο γνωστός συγγραφέας και τραγουδοποιός Θωμάς Κοροβίνης, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει στενή σχέση με τη Μαγνησία και η Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με αρωγό το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου στην Ανω Γατζέα.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Ζήτω το λαϊκό τραγούδι» και είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πόλη Πάνου. Ερευνητές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι του λόγου και της μουσικής θα μοιραστούν κείμενα και σκέψεις για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, ενώ πολυάριθμοι καλλιτέχνες θα κλείσουν μουσικά τη βραδιά. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και όλοι όσοι εξακολουθούν να συγκινούνται και να ψυχαγωγούνται με τον λόγο και τη μουσική, είναι καλεσμένοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου