ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Ευτυχώς τρελάθηκα»

θεατρική-παράσταση-ευτυχώς-τρελάθη-437917

Την αγαπημένη κωμωδία του Γιώργου Ρούσσου «Ευτυχώς τρελάθηκα» θα παρουσιάσει η θεατρικό ομάδα «Θρυαλλίδα» την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 21.30 στην Πλατεία Κυλινδρά στην Αλλη Μεριά, με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αλλη Μεριά 2014» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς, με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ο Χαρίλαος Μαραζιώτης αντιμετωπίζει τρομερά οικονομικά προβλήματα στην επιχείρηση του, την ποτοποιία Χάρμα. Τα νεύρα του είναι χάλια χρωστάει σε όλη την αγορά και κινδυνεύει να πάει φυλακή, τόσο εξαιτίας των δανειστών του, όσο και εξαιτίας του ΙΚΑ και της εφορίας. Λόγω των φημών που κυκλοφορούν οι οφειλέτες του νομίζουν ότι του σάλεψε και τον επισκέπτονται για να τον εξοφλήσουν. Αυτή η αντίδραση οδηγεί τον Χαρίλαο ώστε να παραστήσει τον τρελό. Η έμπνευση του όμως αυτή θα έχει αναπάντεχα αποτελέσματα και ανατροπές στα όποια σχέδια του.

Στην παράσταση «Ευτυχώς τρελάθηκα» παίζουν οι: Στέφανος Λάππας, Σοφία Μανούσου, Δημήτρης Γκιουλάκης, Ελευθερία Σαββάκη, Μαλαμίτσα Λιθαδιώτη, Διονύσης Μπάλλας, Λάζαρος Γιούλας, Ελλη Σκοπελίτη, Θωμάς Καραλόπουλος, Φάνης Αλεξανδρής, Μάρκος Ντανελιάν και Άννα Μήτσιου. Συμμετέχουν «τηλεφωνικά» ο Δημήτρης Χατζηκωτούλας και η Κατερίνα Γερογιάννη.

Σκηνοθετική επιμέλεια Σπύρος Μαβίδης, βοηθός σκηνοθέτη Γιώτα Θεολογίδου, σκηνικά-κοστούμια Ιωάννα Τουλούπη, μουσική επιμέλεια Φάνης Αλεξανδρής, φωτογραφική ομάδα: Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυτογιάννης, Δέσποινα Μαστοράκου. Αναπαραγωγή ήχων Εμμανουέλλα Μανούσου, πρόγραμμα-αφίσα Φάνης Αλεξανδρής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου