ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Greek Salsa Bootcamp

greek-salsa-bootcamp-443187

Στο διάστημα μεταξύ 4 και 6 Ιουλίου αναμένονται πολυάριθμοι φίλοι του χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Greek Salsa Bootcamp που τοποθετεί το Βόλο στον παγκόσμιο χορευτικό χάρτη και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά. Το Greek Salsa Bootcamp έρχεται στο ξενοδοχείο Valis από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου και διοργανώνεται από τους Salsa Y sueño Dance Prod, με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

To συγκεκριμένο τριήμερο μπορεί ο καθένας να παραβρεθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Valis, να παρακολουθήσει τα shows κάθε βραδιάς και να χορέψει έως το πρωί στα μεγάλα parties του Greek Salsa Bootcamp.

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου, οι πόρτες του ξενοδοχείου ανοίγουν στις 21.00 και όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα shows στις 22.00. Μετά τα δεκαπέντε shows που πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, η βραδιά θα συνεχίσει με πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσικές επιλογές από 11 διαφορετικούς djs από όλο τον κόσμο. Η είσοδος στον χώρο του Greek Salsa Bootcamp θα είναι 10 ευρώ.

Το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και το Σάββατο το βράδυ όποτε και η προσέλευση αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη.

Την Κυριακή ένα ολοήμερο Pool Party θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του ξενοδοχείου σε συνεργασία με την Περιφέρειας Θεσσαλίας με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικά shows από τους μεγαλύτερους έλληνες Salsa Intructors και Performers καθώς και τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα όπως οι, πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές salsa – Adrian και Anita – από την Ισπανία, το καλύτερο ζευγάρι στην Kizomba – Ricardo & Paula – από την Πορτογαλία, την Κουβανή Oli Rizo και φυσικά τους δικούς μας τρίτους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στην Kizomba – Αντώνη και Χαρά.

Τις βραδιές θα πλαισιώσουν με τις μουσικές τους επιλογές οι καλύτεροι Djs του είδους όπως Dj Estelio «El Social», Dj Mas, Dj Tazz, Dj Folivi και πολλοί άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.salsabootcamp.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου