ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ Παιδικών – Εφηβικών χορευτικών ομάδων

φεστιβάλ-παιδικών-εφηβικών-χορευτι-452349

Φεστιβάλ Παιδικών – Εφηβικών χορευτικών ομάδων διοργανώνει ο πολυχώρος Εκπαίδευσης του «άξιον εστί» (Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης, Παιδικός Σταθμός) τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 8:00μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο του «άξιον εστί» στην Αλλη Μεριά Προφήτη Ηλία.

Πρόκειται για την εκδήλωση της 1ης Ιουνίου που αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. «Η παρουσία σας και το κέφι σας, θα δυναμώσει τη θέλησή μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με την ίδια αγάπη τις ανάγκες των παιδιών για έκφραση, συνεργασία και δημιουργία» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Συμμετέχουν οι Σύλλογοι: Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι», Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι», Σύλλογος Αργιθεατών Νομού Μαγνησίας, Θρακιώτες Βόλου, Σύλλογος Ποντίων Νομού Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Μαγνησίας και η χορευτική ομάδα του Κ.Δ.Α.Π. «άξιον εστί».

Τα παιδιά των συλλόγων θα παρουσιάσουν χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας τους και θα μας τραγουδήσουν ένα τραγούδι του τόπου τους. Η περιοχή του Πηλίου θα εκπροσωπηθεί από την χορευτική ομάδα του ΚΔΑΠ «άξιον εστί».

Τους χορούς και τα τραγούδια θα συνοδεύσουν με εθελοντική παρουσία οι μουσικοί:

Τραγούδι: Αντιγόνη Ιωάννου,

Κλαρίνο: Κουσκουρίδας Σταύρος,

Κρουστά: Ζεράϊ Εμμανουήλ

Βιολί: Γεωργίου Στέφανος,

Λαούτο: Παπαδημητρίου Κώστας

Ποντιακή Λύρα: Χωραφαΐδης Δαμιανός,

Κρητική Λύρα: Γιώργος Πορτάλιος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και «αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου