ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ «Φασισμός ΑΕ»

ανοιχτή-προβολή-του-ντοκιμαντέρ-φασ-452482

Η επιτροπή γειτονιάς Αγ. Ελευθερίου της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας (ΑΚΜ) διοργανώνει ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ «Φασισμός ΑΕ» της ομάδας Infowar και του δημοσιογράφου Αρη Χατζηστεφάνου την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στις 8:30μμ στο παρκάκι που βρίσκεται στη συμβολή Λ. Βύρωνος – Περραιβού.

Η προβολή αποτελεί προφεστιβαλική εκδήλωση στα πλαίσια του 8ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Βόλου που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου στην παραλία του Βόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας δραστηριοποιείται εδώ και οκτώ μήνες στη συνοικία του Αγ. Ελευθερίου, όπως και σε άλλες γειτονιές της πόλης. Στα πλαίσια αυτής της δράσης, εκτός από τις συστηματικές εξορμήσεις με αντιφασιστικό υλικό, επιδιώκουμε την ενίσχυση του κινήματος αλληλεγγύης και καλεί τον κόσμο της περιοχής να αγοράσει από το υστέρημά του τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία στη συνέχεια διανέμουμε σε οικογένειες της γειτονιάς μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία με άλλες δομές κοινωνικής – κινηματικής αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στην πόλη (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Κοινωνική Κουζίνα, Στέκι Αλληλεγγύη για Ολους κα)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου