ΕΞΟΔΟΣ

Ολα είναι μουσική

ολα-είναι-μουσική-456019

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της Γιορτής Μουσικής με συναυλίες σε όλη την πόλη

Μουσικά ηχοχρώματα και υπαίθριες συναυλίες από τη μια άκρη της πόλης έως την άλλη, περιλαμβάνει η Γιορτή της Μουσικής που θα διαρκέσει έως τις 22 Ιουνίου στο Βόλο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η φετινή γιορτή, που πραγματοποιείται για όγδοη χρονιά, περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης από το κέντρο, στα στενά της αγοράς και την παραλία του Βόλου, μέχρι τον πολυχώρο Τσαλαπάτα και τα Παλιά. Τη διοργάνωση ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά η PlentyProjectsσε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Περισσότεροι από 180 καλλιτέχνες θα εμφανιστούν σε περισσότερα από δέκα σημεία της πόλης, προκειμένου να παρουσιάσουν, μέσα σε τρεις γεμάτες ημέρες, τη δουλειά τους και θα ενωθούν με το κοινό της πόλης μας και τους επισκέπτες, με αφορμή τον πολιτιστικό θεσμό της Γιορτής της Μουσικής στο Βόλο.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων ανοίγει σήμερα Πέμπτη 19 Ιουνίου με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και το Δημοτικό Ωδείου Βόλου.

Θα εμφανιστούν σύνολα δωματίου των τμημάτων εγχόρδων και κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Υπεύθυνοι καθηγητές: Αποστόλης Μητράς (βιολί), Θέμης Βαγενάς (βιολοντσέλο), Νίκος Χρονόπουλος (κρουστά).

Στις 21.00 το πάρτι μεταφέρεται στον πεζόδρομο της Μεταμορφώσεως -Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Βόλου. Θα εμφανιστεί το σύνολο Blues Jazz Rock του τμήματος σύγχρονης μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, που απαρτίζουν οι Βαγγέλης Χάνος, Δημήτρης Δεμίρης, Γιώργος Κερασιώτης.

Παράλληλα στον πεζόδρομο της Τ. Οικονομάκη, θα πραγματοποιηθούν πέντε παράλληλες εκδηλώσεις. Στην Τ. Οικονομάκη – Γκλαβάνη θα εμφανιστούν οι RedWineBand στις 21.00 σε συνεργασία με το Elefantas Coffee Bar. Στην

Τ. Οικονομάκη – Δ. Δαλεζίου, την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους «ΤheJacks» και «GettheMani» (Αθήνα) σε συνεργασία με τη Σπείρα cafe.

Στην Τ. Οικονομάκη – Σ. Σπυρίδη, στις 21.00, θα εμφανιστούν οι Ζαμάν και Natural Chord σε συνεργασία με τις 4 Εποχές.

Στην Τ. Οικονομάκη – Τοπάλη, 20.30, προγραμματίζεται υπαίθριος χορός με τους LindyHopVolos (Independancestudio), σε συνεργασία με το café Κασετόφωνο.

Στην Aγ. Νικολάου – Γαλλίας, στις 21:00, οι λάτρεις του Blues Rock (Live) θα απολαύσουν, σε συνεργασία με το Mod Coffee Bar, τους Wet ‘nRoll και TheDixieProject. Στο Στενό Γραβιάς – Παλιά, στις 23.00, προγραμματίζεται Dancehall, Hiphop (Djset) σε συνεργασία με το Μανιτού bar. Συμμετέχουν οι: KillEmil (Αθήνα), ElephantPhinix (Aθήνα), Mononome (Θεσσαλονίκη), ThStyle.

Στην Πλατεία Παλαιών, 22:30, θα παρουσιαστεί freestyle – eclectic (DJset), σε συνεργασία με το Posh bar, με τη συμμετοχή των IriniLiapikou, AncientAstronauts (Γερμανία), JajaSelecta- BoogieRockaz(Λάρισα).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου