ΕΞΟΔΟΣ

Ελληνικά τραγούδια

ελληνικά-τραγούδια-540092

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες και επιστήθιοι φίλοι, οι Νίκος Παρθένης και Ζαφείρης Κουκουσέλης, θα εμφανιστούν στον καινούργιο χώρο «Ελλη’ς» που βρίσκεται στην οδό Γκλαβάνη 29, σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 9.30 μ.μ. και για λίγες Παρασκευές, ερμηνεύοντας αγαπημένες δημιουργίες.

Εδώ και πολλά χρόνια, ιδιαίτερα στις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, οι δυο συνεργάτες, φίλοι και συνοδοιπόροι ενώνουν σταθερά τις δυνάμεις τους και με όπλο τα τραγούδια και τις μουσικές, προσφέρουν χαρά, ανακούφιση και κουράγιο στους ακροατές – θεατές τους, παίζοντας επιλεγμένα τραγούδια με κριτήριο το σημαντικό τους περιεχόμενο, από το χθες και το σήμερα του ελληνικού τραγουδιού.

Πάντα, ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης παίζουν και δικά τους τραγούδια, βάζοντας ένα δημιουργικό λιθαράκι στη συνέχεια και στην εξέλιξη του τραγουδιού στην Ελλάδα. Στίχοι και μουσικές κατατίθενται με σεβασμό, γνώση και μεράκι για να κρατηθεί αναμμένο το καντήλι της πιο λαϊκής, της πιο αγαπημένης, της πιο διαχρονικής τέχνης, της τέχνης του τραγουδιού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου