ΕΞΟΔΟΣ

Κινηματογραφική προβολή

κινηματογραφική-προβολή-553797

Με την ταινία «Λόρενς για πάντα» σε σκηνοθεσία Ξαβιέ Ντολάν, συνεχίζονται την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας Ν.Ιωνίας.

Οι προβολές γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στη Ν.Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ. Διάθεση εισιτηρίων 8:30 μ.μ. Η ταινία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ντολάν. Πρωταγωνιστούν: Μελβίλ Πουπό, Σουζάν Κλεμάν, Νάταλι Μπέι, Μόνια Τσόκρι.

Ο μόλις 23 ετών χαρισματικός Καναδός σκηνοθέτης Xavier Dolan μας συναρπάζει έχοντας φτάσει ήδη στην Τρίτη του ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους. Πρόκειται για μια απόλυτα αντισυμβατική ιστορία αγάπης που ο σκηνοθέτης μας την παρουσιάζει με έναν απόλυτα στυλιζαρισμένο τρόπο.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να υπάρξει στην πολύ καλή ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Suzanne Clément η οποία δικαίως βραβεύτηκε με τη διάκριση της καλύτερης ερμηνείας στο τμήμα Un Certain Regard του 65ου Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εικαστική πλευρά του φιλμ με αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε υπέροχα κοστούμια που προδίδουν ιδιαίτερη ενασχόληση και επιμέλεια σε θέματα μόδας και design. Με παρόμοιο τρόπο απολαμβάνουμε σκηνικά, φωτισμούς και μουσική επένδυση. Η όλη οπτική του φιλμ παραπέμπει σαφώς σε βιντεοκλίπ, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ακόμη και η διάρκεια των 168 λεπτών γίνεται ανεκτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου