ΕΞΟΔΟΣ

Καλλιτέχνες με άποψη…

καλλιτέχνες-με-άποψη-559142

Ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική βραδιά, που περιλαμβάνει comedy show με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη και τους Wedding Singers, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 μ.μ. στο Lab Art στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Ο χώρος τεχνών Lab Art (πρώην Vox) διοργανώνει σε μια απίστευτη βραδιά -σύμπραξη με καλεσμένους από την Αθήνα τον κωμικό φαινόμενο Αλέξανδρο Κοντοπίδη και τους μεγάλους διασκευαστές επιτυχιών Wedding Singers, τους οποίους θα απολαύσουν οι Βολιώτες με το ίδιο εισιτήριο 8 ευρώ, μια μοναδική Stand up comedy παράσταση και ένα δυνατό live.

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης είναι η προσωπικότητα που αναδύθηκε ραγδαία από τον κυβερνοχώρο. Ένας καταπληκτικός κωμικός, πηγαίο ταλέντο με τρελές εμπνεύσεις και φανατικούς θαυμαστές. Δεικτικός όπου κρίνει ότι χρειάζεται και πάνω από όλα αυθεντικός, συλλέγει σε κάθε ανάρτηση του καναλιού του στο youtube το ενδιαφέρον όλων των νέων.

Παρέα με το φίλο και συνεργάτη Γιάννη Μπουρσινό «JohnBoursi» πίσω από την κάμερα («Γιάννη γράφεις;») από το 2011, μέσα από το Youtube δημιούργησαν παρέα την εκπομπή «Ponzi», μία σειρά σουρεαλιστικών συνεντεύξεων καλλιτεχνών, κυρίως της εγχώριας hiphop σκηνής. Η περσόνα που ακούει στο όνομα «Αλέξανδρος Κοντοπίδης» γρήγορα κέρδισε τις εντυπώσεις και… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η αναγνώρισή του ως αυτοδημιούργητου comedy star από το ευρύ κοινό οδηγεί στο σπάσιμο των κοντέρ στα views σε κάθε μία από τις «επιστολές» του: μία σειρά από διαδικτυακά βίντεο τραβηγμένα σε κήπους και ταράτσες της Αθήνας, όπου ο Κοντοπίδης, απευθύνει το λόγο, χωρίς τις περισσότερες φορές να του το ζητήσει κανείς, σε πολιτικούς, τηλεcelebrities, αθλητές και καλλιτέχνες, σατιρίζοντάς τους και ξεδιπλώνοντας μια εντελώς δική του έκφραση.

Κατόπιν, μετά τις 11μ.μ., οι απίστευτοι Wedding Singers στο ζωντανό μέρος του πάρτι, υπόσχονται μια ολονύκτια εμφάνιση με όλα τα κομμάτια από τα 90’s μέχρι σήμερα που αγαπάμε και χορεύουμε, αλλά με το δικό τους διασκευαστικό τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6951 918 471.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου