ΕΞΟΔΟΣ

«Οικοδεσπότης… άγγελος»

οικοδεσπότης-άγγελος-559153

Ολοκληρώνεται το πρώτο τετραήμερο παραστάσεων στο Ορφανοτροφείο. Οι ΔραΠαίκτες Βόλου συνεχίζουν απόψε Σάββατο κι αύριο Κυριακή βράδυ στις 9 να υποδέχονται το κοινό στο Θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου (2ας Νοεμβρίου 10 πίσω απ’ τον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα, είσοδος από τη Χείρωνος) με τη νέα τους θεατρική παραγωγή, που ήδη απέσπασε το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Ενα μουσι-κωμικό θρίλερ κατά το οποίο ένας εγκληματίας φυγάς, ένα ανθρώπινο τζούκμποξ και μια γυναίκα αράχνη συναντώνται στην τραπεζαρία του «Οικοδεσπότη… άγγελου», γύρω από ένα τραπέζι που μετατρέπεται σε πλατφόρμα αισθήσεων και ιδεών κατά τη διάρκεια ενός θανάσιμου δείπνου, με το μενού να περιλαμβάνει θανατηφόρο χιούμορ, φαρμακερούς στίχους και μεθυστικές νότες. Τι συμβαίνει όταν για τη σωτηρία σου χτυπάς τη λάθος πόρτα;

Πιστοί στο όραμά τους για ελεύθερο και κοινωνικά αλληλέγγυο θέατρο, οι ΔραΠαίκτες κι αυτή τη φορά ενισχύουν το έργο του Ορφανοτροφείου πολιτιστικά, αλλά και οικονομικά, καθώς ολόκληρο το ποσό από την είσοδο, αξίας δύο μόλις ευρώ, συγκεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο υπέρ των παιδιών που φιλοξενεί. Τη μουσικοθεατρική διασκευή σεναριακά, στιχουργικά και σκηνοθετικά υπογράφει ο εμψυχωτής των ΔραΠαικτών, ευΆγγελος Κάβουρας που ερμηνεύει τον «Οικοδεσπότη», ενώ η μουσική σύνθεση είναι του Νικόλα Παπαργύρη που παίζει πιάνο και τραγουδάει. Καλεσμένοι τους στο δείπνο η Βαρβάρα Δεμίρη και ο Γιάννης Καλογριάς. Φωτισμός-ήχος από το Ζk studio. Στην κονσόλα η Γεσθημανή Μελισσίδου. Κι όσοι δεν προλάβουν αυτό το Σαββατοκύριακο, ο «Οικοδεσπότης… άγγελος» θα υποδέχεται τους θεατρόφιλους καλεσμένους του στο ίδιο μέρος και ώρα και το επόμενο τετραήμερο: 5, 6, 7, 8 Δεκεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου