ΕΞΟΔΟΣ

Παιδική σκηνή της Πειραματικής

παιδική-σκηνή-της-πειραματικής-559173

Το έργο «Οι τρεις φίλοι» της Γαλάτειας Καζαντζάκη παίζεται κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας). Το έργο περιγράφει τις περιπέτειες τριών παιδιών, του Σπύρου, της Ανθούλας και του αδελφού της Νίκου σε ένα έρημο νησί, στο οποίο βρίσκονται ως οι μόνοι επιζήσαντες ναυαγοί από το πλοίο με το οποίο ταξίδευαν. Τα τρία αυτά παιδιά – ήρωες του βιβλίου χαρακτηρίζονται από την εργατικότητά τους, την εφευρετικότητά τους, το συλλογικό πνεύμα και το δυναμισμό τους.

Το έργο παρουσιάζεται σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, στίχοι τραγουδιών Μαρίας Κολίτσα, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα, ζωγραφική σκηνικού Ράνιας Βελέντζα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Σπύρος Χαλκιάς, Γιάννης Σεχίδης, Άννα Παρασκευά, Θάλεια Κόγκα. Παραστάσεις για τα σχολεία που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο θα δίνονται στον ίδιο χώρο, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την Πειραματική Σκηνή στο τηλέφωνο 6943946319.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου