ΕΞΟΔΟΣ

«Η ζωή μιας άλλης»

η-ζωή-μιας-άλλης-560956

Με την ταινία «Η ζωή μιας άλλης» σε σκηνοθεσία Σιλβί Τεστίντ, συνεχίζονται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου.

Οι προβολές γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη και Αναπαύσεως) στη Ν.Ιωνία κάθε Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ. Διάθεση εισιτηρίων 8:30 μ.μ. Η ταινία είναι συμπαραγωγή Γαλλίας, Λουξεμβούργου, Βέλγιου, 2012. Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Μπινός, Ματιέ Κασοβίτς, Ορ Ατικά, Ντανιέλ Λεμπράν, Βερνόν Ντομπτσέφ, Ιβί Ντασαρί-Λε Μπεόν. Βασισμένη στο ομότιτλο γαλλικό best-seller της Φρεντερίκ Ντεγκέλτ, η ταινία που φέρνει για πρώτη φορά στην ίδια οθόνη τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Ματιέ Κασοβίτς.

Η ιστορία που θέλει την ηρωίδα, τη Μαρί, να ξυπνά 16 χρόνια μετά την πρώτη της νύχτα με τον Πολ, σ’ ένα άλλο κρεβάτι, με τον ίδιο άντρα, μετά από μια ολόκληρη ζωή και να προσπαθεί μόνη της να εξηγήσει τα γιατί, χωρίς σε κανέναν να κάνει εντύπωση ο ξαφνικός παλιμπαιδισμός της, είναι απόλυτα απίστευτη, δε στέκει ούτε για την πιο κοριτσίστικη φαντασία. Αυτή η ταινία, έχει κάτι που σε κάνει να θέλεις να τη δεις ολόκληρη και να περνάς θαυμάσια όσο διαρκεί. Είναι οι δύο πρωταγωνιστές της, που δε σ’ αφήνουν να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω τους. Η Ζιλιέτ Μπινός σε μια, επιτέλους, απελευθερωμένη από τα βουρκωμένα μάτια της ερμηνεία, με κωμικές νότες, ανάλαφρη διάθεση και εξαιρετική πειστικότητα, ακόμα κι όταν υποδύεται την 25χρονη Μαρί. Και ο Ματιέ Κασοβίτς, διακριτικός, υπόγειος, ευαίσθητος, χωρίς υπερβολές, αλλά και με το κύρος του ζεν πρεμιέ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου