ΕΞΟΔΟΣ

Θεατρική πρεμιέρα

θεατρική-πρεμιέρα-562861

Τους θεατρόφιλους του Βόλου υποδέχεται από σήμερα το βράδυ στις 9μ.μ. και για οχτώ παραστάσεις, ο «Οικοδεσπότης… άγγελος» στο θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου, με ένα μουσι-κωμικό θρίλερ από τους «ΔραΠαίκτες Βόλου».

Στόχος είναι η πολιτιστική και οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος και των παιδιών που φιλοξενεί το Ορφανοτροφείο. Πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή για καλό σκοπό στο Θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου (2ας Νοεμβρίου 10 πίσω απ’ τον Ι.Ν. Αγ.Παντελεήμονα, είσοδος από τη Χείρωνος) που θα παρουσιαστεί στο κοινό σήμερα 28, αύριο 29, στις 30 Νοεμβρίου και 1, 5, 6, 7, 8 Δεκεμβρίου.

Επί σκηνής ένας εγκληματίας φυγάς, ένα ανθρώπινο τζούκμποξ και μια γυναίκα αράχνη συναντώνται στην τραπεζαρία του «Οικοδεσπότη… αγγέλου». Μιάμιση ώρα μυστηρίου και ανατροπών γύρω από ένα τραπέζι που μετατρέπεται σε πλατφόρμα ανθρώπων και ιδεών, με το μενού να περιλαμβάνει δολοφονικές ατάκες, θανατηφόρο χιούμορ, φαρμακερούς στίχους αλλά και μεθυστικές νότες. Τι συμβαίνει όταν ο δρόμος της διαφυγής περνάει μέσα από το λάθος σπίτι;

Τη μουσικοθεατρική διασκευή σεναριακά, στιχουργικά και σκηνοθετικά υπογράφει ο εμψυχωτής των ΔραΠαικτών, ευΆγγελος Κάβουρας, ενώ τη μουσική επιμέλεια και σύνθεση ο Νικόλας Παπαργύρης, που επίσης παίζει πιάνο και τραγουδάει. ΔραΠαίζουν οι: Βαρβάρα Δεμίρη, Νικόλας Παπαργύρης, Γιάννης Καλογριάς, ευΆγγελος Κάβουρας. Το φωτισμό και τον ήχο επιμελείται το Ζk studio. Στην κονσόλα η Γεσθημανή Μελισσίδου. Οι «ΔραΠαίκτες» δίνουν για μια ακόμη φορά το στίγμα της κοινωνικής τους ευαισθησίας, με μια παράσταση γεμάτη από μηνύματα ελπίδας, χαμόγελα και αγάπη για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου