ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΚΡΗ: «Ο Πλατειάρχης συγχαίρει και εξηγεί»

επιστολη-λαμπρου-μακρη-ο-πλατειάρχη-805331

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια τον άξιο και ικανό Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και όλη τη δημοτική ομάδα, ο οποίος με τα ηγετικά προσόντα του και με την προσωπική του εντολή έλυσε ένα πρόβλημα, που υπήρχε στο ποτάμι του Αναύρου με τα λιμνάζοντα νερά και τα κουνούπια, που ήταν δημόσια απειλή για όλους τους κατοίκους της συνοικίας της Νέας Δημητριάδος.

Επίσης, όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, οι οποίοι με μεροκάματα πετσοκομμένα προσφέρουν κοινωνικό έργο στην πόλη του Βόλου.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Γεώργιο Πράττο, τον αντιδήμαρχο πρασίνου, κ. Αποστόλη Μαλαματίνη και ιδιαιτέρως την τέως αντιδήμαρχο και συνάμα δημοτική σύμβουλο, κ. Μίνα Καλογήρου, η οποία μεσολάβησε και συνετέλεσε στην επίλυση του παρόντος προβλήματος.

Υ.Γ.: Οι λόγοι που με αναγκάσανε να εξηγήσω γιατί έγινε αυτή η ενέργεια εκ μέρους του Δημάρχου: υποχρέωση για τον καθαρισμό χειμάρρων, ποταμών όλου του νομού έχει η Περιφέρεια και κανένας άλλος.

Υ.Γ.: Κατά την προεκλογική περίοδο 2014 για την ανάδειξη του Δημάρχου Βόλου το αφήγημα που υπήρχε ήταν «τι θα κάνουμε». Τώρα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αντιστρέφονται οι όροι: «τι κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε με την ψήφο μας. Τώρα μιλάνε τα έργα κι όχι τα παχιά λόγια».

ΑΥΤΟΣ ΕIΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου