ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Επιστολή για τη λειτουργία του Τμήματος Αδειών Διαμονής

επιστολή-για-τη-λειτουργία-του-τμήματ-143484

Από τον προϊστάμενο του Τμήματος Αδειών Διαμονής Μαγνησίας, Αντώνιο Σάχο, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Δημοσιεύτηκε στο φύλο της εφημερίδας σας στις 24/1/2018 δημοσίευμα σχετικό με τη μη λειτουργία του τμήματος μέχρι 26/1/2018, λόγω τεχνικών προβλημάτων στο Πληροφοριακό Σύστημα Μετανάστευσης.

Η αναφορά της δημοσιογράφου περί κλειστών γραφείων και περί μεγάλης ταλαιπωρίας των αλλοδαπών, εκτός του ότι είναι ανακριβής και αναληθής, μειώνει την αξιοπρέπεια και την προσπάθεια του τμήματος να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το κοινό. Όχι μόνο δεν είναι κλειστή η υπηρεσία, αλλά δέχεται κανονικά το κοινό, το ενημερώνει σχετικά με το αντικείμενο, αναβάλλει τα προγραμματισμένα ραντεβού και μόνο καταθέσεις αιτήσεων δεν γίνονται λόγω του προαναφερόμενου προβλήματος. Καμία ταλαιπωρία δεν υπάρχει.

Κατόπιν τούτου παρακαλείσθε για την αποκατάσταση της αλήθειας στον Τύπο, και στο εξής όταν αναφέρεστε σε υπηρεσία να παίρνετε πρώτα σωστές πληροφορίες για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις!

Απάντηση συντάκτη:

Αντί οποιασδήποτε άλλη απάντησης παραθέτουμε την επιστολή που μας προσκόμισε ο ίδιος ο κ. Σάχος: «Tο Τμήμα Αδειών Διαμονής Μαγνησίας δεν θα λειτουργεί έως και την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου λόγω τεχνικών προβλημάτων. Για αλλαγή των ραντεβού παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην υπηρεσίας μας (Δημητριάδος 95- Βόλος) ή στα τηλέφωνα 2421 0 76797 και 2421 0 76798».

Οσο για την ταλαιπωρία, το αφήνουμε στην κρίση όσων συναλλάσσονται με την υπηρεσία, και από την προηγούμενη Πέμπτη έως και την Τετάρτη που έγινε το πρόβλημα γνωστό, απευθύνονταν στο γραφείο για την έκδοση αδειών, αλλά άδεια δεν μπορούσαν να εκδώσουν. Συνολικά 100 ραντεβού έχουν αναβληθεί, σύμφωνα με στοιχεία που ο ίδιος ο κ. Σάχος παρέθεσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου