ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Νέα απάντηση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

νέα-απάντηση-της-περιβαλλοντικής-πρω-155175

Από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας λάβαμε και δημοσιεύουμε νέα επιστολή – απάντηση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Η επιστολή, την οποία υπογράφουν οι Γιάννης Γερόπουλος και Κώστας Βολιώτης, έχει ως εξής:

«Η Διευθύντρια Σύνταξης της εφημερίδας σας, κυρία Βάσω Σαμακοβλή, σε απάντησή της σε χθεσινή μας επιστολή, αντί να τοποθετηθεί στην ουσία της επιστολής μας, με αφορμή σχετικό σχόλιο για τα «κλαδέματα» που γίνονται στην πόλη από το Δήμο Βόλου, αναλώνεται σε χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα για την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας. Αυτό δείχνει ένα αδικαιολόγητο εκνευρισμό που πιθανόν να οφείλεται στην άποψή μας ότι η εφημερίδα σας «αλληθωρίζει» προς τον Δήμο Βόλου, πράγμα που είναι κοινός τόπος πλέον στους πολίτες του Βόλου.

Επειδή όμως «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται», σας προκαλούμε, ό,τι έχετε, που είναι επιλήψιμο για την οργάνωσή μας, να το αποκαλύψετε στους πολίτες του Βόλου για να ξέρουν και να φυλάγονται από εμάς.

Αλλιώς οι χαρακτηρισμοί και οι απόψεις του τύπου «…βάλλουν εναντίον όσων δεν τους κάνουν… τα χατίρια», «… θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω όλων: εκάστοτε Δημάρχων, αντιδημάρχων, επιστημόνων σε θέσεις ευθύνης…», «… μαζέψτε λίγο τις άστοχες και αβάσιμες φανφάρες σας για την εφημερίδα…» και «Άντε κλείστε καμιά περιβαλλοντική… συμφωνία, και αν χαλάσει, ξέρετε εσείς…», δείχνουν ότι εσείς δεν αντέχετε την όποια άποψη διατυπώνεται, που, ακόμα και αν δεν σας αφορά, ενοχλεί κάποιες «εργολαβίες» που μάλλον έχετε αναλάβει.

Για μια ακόμα φορά σας λέμε ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, είτε πρόκειται για το Δήμο Βόλου, είτε για την ΑΓΕΤ, είτε για οποιονδήποτε άλλο. Γνωρίζει ότι δεν υπηρετούμε συμφέροντα, δεν έχουμε εξαρτήσεις και για το λόγο αυτό μας εμπιστεύονται 21 χρόνια τώρα.»

Απάντηση: Ο,τι καταλάβατε, καταλάβατε από την προηγούμενη απάντηση. Τις υποδείξεις πάνω σε τι θα τοποθετηθούμε, καθώς και πότε και τι θα αποκαλύψουμε να τις κάνετε στα φυλλάδιά σας, γεμάτα οικολογικές διαφημίσεις. Δωρεάν προφανώς… Για χάρη του περιβάλλοντος βεβαίως, βεβαίως.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου