ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα

για-να-κάνουμε-το-όραμά-μας-πραγματικό-202560

Της Μαρίας Ι. Παζαρά, Λογίστριας Α’ τάξης, Λογιστικό Γραφείο «ΠΑΖΑΡΑ Μ. – ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Θ.»

Στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,έλαβα την απόφαση να είμαι υποψήφια για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στο τμήμα Υπηρεσιών του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα.

Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό για τα όσα έχουν βιώσει και εξακολουθούν να βιώνουν καθημερινά οι επαγγελματίες του νομού μας. Η εικόνα του Επιμελητηρίου έχει πληγεί βάναυσα, απομακρύνοντας πλήθος επαγγελματιών και πλέον οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην αναγέννησή του. Να γίνει ξανά το «σπίτι» κάθε επαγγελματία, όπως εξαρχής έχει τονίσει και ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Τρύφωνας Πλαστάρας.

Στον συνδυασμό μας, θα βρείτε σε όλα τα τμήματα νέους ανθρώπους, επιτυχημένους επιχειρηματίες, με δυναμική, πολλές γνώσεις και όρεξη για δουλειά με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός Επιμελητηρίου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες που θα έπρεπε μέχρι τώρα να είχαν.

Ζητούμε τη στήριξή σας για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

Σας καλούμενα να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να μας δώσετε ισχυρή εντολή. Για ένα Νέο Επιμελητήριο, που θα έχει τη δυνατότητα να προτείνει και να συντονίσει δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς του νομού μας. Να ανοίξει τις πόρτες του σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο.Και αυτό εγγυάται ο συνδυασμός «Μαγνησία 2025».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου