ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι επαγγελματίες ψηφίζοντας έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν το μέλλον του Επιμελητηρίου

οι-επαγγελματίες-ψηφίζοντας-έχουν-τη-203314

Του Νίκου Αγγελέτου,

Υποψηφίου Επιμελητηριακού Συμβούλου στον συνδυασμό

«Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» με επικεφαλής τον Αρ. Μπασδάνη

Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις επιμελητηριακές εκλογές στη Μαγνησία.

Σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης, που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά, τα Επιμελητήρια καλούνται να διαδραματίσουν έναν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης, μέσα από δράσεις, πρωτοβουλίες αλλά και νέες προτάσεις, που συλλογικά θα συνδιαμορφώνονται, θα αξιολογούνται και θα προωθούνται προς υλοποίηση.

Το Επιμελητήριο αποτελεί «ζωντανό κύτταρο» της κοινωνίας και καλείται μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, που έχει διαμορφωθεί από τις συνεχείς αλλαγές σε φορολογικό και οικονομικό εν γένει επίπεδο, να αναπτύξει «εργαλεία» και σύγχρονες υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες κι επιχειρήσεις – μέλη του.

Το έργο, λοιπόν, που καλείται να επιτελέσει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, που θα αναδειχθεί από τις εκλογές, καθίσταται απαιτητικό, ωστόσο οι επαγγελματίες έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε με τη συμμετοχή και την ψήφο μας, ποιο είναι το μέλλον που θέλουμε.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε αυτά τα χρόνια της κρίσης, έχοντας στο «τιμόνι» τον Πρόεδρο κι εκ νέου υποψήφιο Αριστοτέλη Μπασδάνη, στήριξε τον αγώνα των επιχειρηματιών, εμπλούτισε τις υπηρεσίες του αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία, ανέπτυξε συνεργασίες και δράσεις εξωστρέφειας, υλοποίησε προγράμματα επιμόρφωσης, κι ανέλαβε πρωτοβουλίες για την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων, με τη συμμετοχή του σε διεθνείς κι όχι μόνο εκθέσεις, δημιουργώντας εποικοδομητικές συνεργασίες.

Ενώνοντας θέληση και δυνάμεις, τα σχέδια και οι προτάσεις μπορούν να μετουσιωθούν σε πράξεις.

Ο κάθε ένας από εμάς απασχολούμαστε σε κλάδους, που μέρα με τη μέρα,πνέουν τα λοίσθια.

Επαγγελματίες, εγκαταλείπουν τα όνειρά τους, τους στόχους τους, κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στον κυκεώνα των αλλαγών που προωθεί η Πολιτεία.

Μέσα από τις εκλογές αυτές, πέραν της ανάδειξης νέας Διοίκησης, δίνεται η ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα της επιχειρηματικής κοινότητας προς την Πολιτεία.

Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες, με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις εκλογές, να στείλουμε ένα ΗΧΗΡΟ μήνυμα.

Συνεχίζουμε κι αγωνιζόμαστε.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι.

Συνάδελφοι, τα προβλήματα είναι ΚΟΙΝΑ κι όλοι θα πρέπει να πορευτούμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Καλώ όλους τους συναδέλφους, να δώσουν δυναμικό παρών στις εκλογές και να επιλέξουν άξια πρόσωπα, τα οποία θα μπορέσουν να υπηρετήσουν τον Επιμελητηριακό θεσμό.

Οι επαγγελματίες ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ, η οποία θα εκφραστεί με την ψήφο τους στις εκλογές 9,10 και 11 Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου