ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Κεντροαριστερά (Νέος πολιτικός νεοταξικός φορέας της ναφθαλίνης)!

κεντροαριστερά-νέος-πολιτικός-νεοτα-231242

Του Γιάννη Γεροκώστα

Κεντροδεξιά, Κεντροαριστερά, σύγχρονη Κεντροαριστερά, τι προτιμάτε λοιπόν; Απ’ όλα έχει το νεοταξικό σούπερ μάρκετ της αμερικάνικης πολυεθνικής πολιτικής κουζίνας… η γεύση είναι μία και μοναδική, τα υλικά μεταλλαγμένα και η σάλτσα ’’αλά αμερικάνα’’ (ακροδεξιοί με αριστερά συνθήματα, αριστεροί με νεοφιλελεύθερες σκέψεις, μνημονιακούς με ευρώ, αντιμνημονιακούς με δραχμή κ.ά)

Οι Έλληνες αντιπρόσωποι του αμερικάνικου υποκαταστήματος κυρίως ενόψει των προσεχών εκλογών προσπαθούν να μας πλασάρουν το νέο παγκοσμιοποιημένο νεοφιλελεύθερο πολιτικό προϊόν των πολλών διαφορετικών ονομασιών αλλά… της μίας γεύσης, της μιας σκέψης, της μίας πολιτικής πρακτικής. Ειδικά στον τόπο μας τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί η μακρόχρονη και οριστική μετατόπιση των πρώην σοσιαλιστών προς τις παρυφές ή και τα ενδότερα της δεξιάς, έκανε εμφανέστατη την πολιτική αποξήρανση του κεντρώου χώρου και έτσι πολλοί επίδοξοι πολιτικοί καταπατητές τον ορέγονται και τον διεκδικούν όχι ασφαλώς για μόνιμη κατοικία αλλά προκειμένου να τον εκμεταλλευτούν καλλιεργώντας εκεί τα μεταλλαγμένα πολιτικά, προπαγανδιστικά τους προϊόντα. Δεξιοί, ακροδεξιοί, νεοδεξιοί (πρώην σοσιαλιστές) δεξιοφέροντες (πρώην αριστεροί αγωνιστές του Πολυτεχνείου! κ.ά.) συνωστισμένοι στο πολιτικό κολωνάκι της νεοφιλελεύθερης όχθης, υποκριτικά και με πλαστά συμβόλαια προσπαθούν να ιδιοποιηθούν τον κεντρώο χώρο διαφωνώντας (;) μόνο στην ονομασία του, οι μεν ομιλούν για κεντροδεξιά οι δε για κεντροαριστερά και οι πιο ’’αμερικανοποιημένοι’’ για σύγχρονη κεντροαριστερά. Εφοδιασμένοι με τις σύγχρονες νεοταξικές ταυτότητες, όπου δεν αναγράφεται το πολιτικό τους θρήσκευμα, βαπτίζονται κατά το δοκούν προκειμένου να μας συμπαρασύρουν προς τη δική τους νεοφιλελεύθερη, νεοταξική κατηφορική πορεία. Έτσι λοιπόν για όλους έχει ο μπαχτσές! ΕΛΙΑ για όσους έχουν κουκούτσι μυαλό, ΠΟΤΑΜΙ για όσους βρέχονται πάνω τους (πνευματικά βρέφη), ΝΔ για όσους πάσχουν από Αλτσχάιμερ, ΠΑΣΟΚ… συγνώμη μας τέλειωσε… πάρτε ΕΛΙΑ το ίδιο κάνει. Πιασμένοι σφιχτά χέρι-χέρι σε μία πολιτική χορευτική τροχιά, ένας παρά ένας, ο μεν βλέποντας προς τα μέσα του χορού, ο δε προς τα έξω (έτσι για να ξεγελάμε τον λαό ότι δήθεν υπάρχει πολιτική διαφορετικότητα) και υπό τους ήχους της τρομπέτας του εκάστοτε πλανητάρχη και των ροκάδων ΤΡΟΙΚΑ- Groups χορεύουν όλοι μαζί αμερικάνικο χορό, διαπιστώνοντας έτσι στην πράξη ότι δεξιά της δεξιάς βρίσκεται η δεξιά της αριστεράς και ΑΡΙΣΤΕΡΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ βρίσκεται η ΑΡΙΣΤΕΡΑ της δεξιάς!!!

Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα μας ζαλίζουν οι τελάληδες που μας προσκαλούν να χορέψουμε μαζί τους στο μασκέ πολιτικό πάρτι όπου συν τις άλλοις θα μοιρασθούν πολλά δώρα (εξουσιαστικές καρέκλες κ.α.) όπου θα δούμε την επίσημη καλεσμένη (Κίρκη) σε μαγικά νούμερα και θα πέσει ασφαλώς μπόλικο χρηματικό χαρτομάνι για… οδοιπορικά σε όσους θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους από ετερόδοξους πολιτικούς χώρους καθώς και για να πληρωθούν καλά οι επώνυμοι πολιτικοί χορευτές και ασφαλώς τα αποφάγια…στις κότες(πρωτογενές πλεόνασμα)

Όσοι λοιπόν καρεκλολάγνοι και αδύναμοι ιδεολογικά λατρεύετε τα μασκέ πολιτικά πάρτι και σας αρέσει η τρομπέτα και οι ροκάδες της ΤΡΟΪΚΑ-Groups προσέλθετε… με τα εκλογικά σας βιβλιάρια να τους ξανατιμήσετε!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου