ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η ενότητα φέρνει θαύματα και η κομματική διχόνοια δράματα

η-ενότητα-φέρνει-θαύματα-και-η-κομματι-264141

Του Θεόδωρου Περράκη

Το ανωτέρω αποτελεί απόφθεγμα που έχει διαπιστωθεί και ισχύει διαχρονικά στο δύσμοιρο έθνος μας. Σε αυτή τη δύσκολή χρονική περίοδο για το έθνος μας, όπου δεν μας φτάνει η φτώχεια και η δυστυχία μας, έρχονται και οι γείτονες από τους κυβερνόντες στην Αλβανία να επιχειρείται ένας στην κυριολεξία ξεριζωμός των ομοεθνών μας εκεί. Και βέβαια ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας έσπευσε ήδη να διαμαρτυρηθεί προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αναμένουμε τις άμεσες εξελίξεις πριν είναι αργά.

Αλλά και στη γειτονιά μας επίσης «Ο σουλτάνος», αφού έχει φυλακίσει τους ομοεθνείς του, και όχι μόνο, για το δήθεν πραξικόπημα που έγινε εις βάρος του, αφού έχει οικονομικά χρεοκοπήσει τη χώρα του και όμως διαπραγματεύεται και νέους πυραύλους και αεροπλανοφόρο! Ακόμα, έχει επιδεινώσει στο έσχατο και τις σχέσεις του και με την Ευρώπη και πρόσφατα και με τις Η.Π.Α. Είναι λοιπόν ο εύθετος χρόνος, κατά την ταπεινή μου άποψη, την οποία ως ενεργός πολίτης έχω δικαίωμα να έχω, να θωρακίσουμε τη Θράκη και τα θαλάσσια σύνορά μας, τα οποία παραβιάζονται πολλές φορές ημερησίως από τα τουρκικά υπερσύγχρονα αεροπλάνα και δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει η αδιαλλαξία του «Σουλτάνου». Ήταν λοιπόν τώρα, όπου οι σχέσεις της Τουρκίας με τις Η.Π.Α έχουν επιδεινωθεί, ο εύθετος χρόνος για να προσεγγίσουμε και να ζητήσουμε τώρα την υποστήριξη της Αμερικής με κάποια μεν επώδυνα οικονομικά ανταλλάγματα, με τη φτώχεια και την ανεργία που έχουμε, αρκεί όμως και η τωρινή θυσία του «κοσμάκη» να μη αποβεί, υπέρ της τσέπης ορισμένων, όπως παλαιότερα είχε δυστυχώς γίνει.

Και επειδή εμείς οι Έλληνες έχουμε επιβεβαιώσει και από παλαιότερα ότι μεγαλουργήσαμε όταν είχαμε ομοψυχία και δυστυχήσαμε, από μικροκομματικές διχόνοιες, έχουμε χρέος να αφήσομε τις κομματικές διχόνοιες και να ενεργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον του Έθνους μας και μόνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου