ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

«Δεν κλείνει το εκκλησάκι στην Κριθαριά»

δεν-κλείνει-το-εκκλησάκι-στην-κριθαρ-292156

Υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σπύρος Μάμαλης, πρόεδρος του τοπικού συλλόγου

Κανονικά συνεχίζει και θα συνεχίσει την λειτουργία του το εκκλησάκι του Αγίου Αποστόλου του Νέου, που βρίσκεται στην περιοχή της Κριθαριάς, με τον πρόεδρο του τοπικού Εξωραιστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου, Σπύρο Μάμαλη να τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν έχουν βάση σχετικές διαδόσεις.

«Πολλές φορές και πολλοί από εμάς θα έχουμε σίγουρα ακούσει για τα προβλήματα και τις αναταραχές που έχει το εκκλησάκι μας (Ο Νέος Απόστολος). Συγκεκριμένα, λένε πως η εκκλησία μας θα κλείσει, γιατί κάποιοι έφυγαν και πλέον δεν θα μπορεί να λειτουργεί. Ως πρόεδρος του Δ.Σ, σας αναφέρω πως τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει. Η Εκκλησία μας λειτουργούσε, λειτουργεί και θα λειτουργεί κανονικά πάντα, όλες τις Κυριακές και με βάση το πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολις Δημητριάδος που ανακοινώνει κάθε Κυριακή ο π. Εμμανουήλ» υπογραμμίζει ο κ. Μάμαλης.

Ο ίδιος καθιστά, εξάλλου, γνωστό σε όλους τους κατοίκους του οικισμού της Κριθαριάς ότι «όλο το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει και δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς, προωθώντας τις θέσεις και τα αιτήματα των κάτοικων στους αρμοδίους φορείς» ενώ επισημαίνει παράλληλα ότι «πόρτα του Συλλόγου μας είναι πάντα ανοικτή για όλους, χωρίς διακρίσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου