ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Παντρολογήματα…

παντρολογήματα-326002

Θαρρείτε όλοι στο ΠΑΣΟΚ, ο κύκλος μεγαλώνει ανάμεσά σας, ο Σταύρος έρχεται μαζί σας και γι’ αυτό μεγάλη θα ’ναι η προκοπή σας. Γιορτάστε το και νιώστε ευτυχείς, η νίκη είναι αποκλειστικά δική σας.

Εσονται, όπως λέει η εκκλησία και το θέλει και ο λαός, εις σάρκαν μίαν. Εσείς οι οπαδοί απολαύστε αυτήν την εκλογική συνεργασίαν, χαρείτε της και ζήστε την σαν μία μεγάλη πανδαισίαν.

Ο Σταύρος έχει αρχές και δεν τις απαρνείται. Το συμφέρον του λαού βάζει μπροστά και όχι το δικό του. Αδικα τον ψέγουν μερικοί, ένα και μόνο είναι το ιδανικό του, η πρόοδος και η προκοπή αυτού του τόπου.

Δύσμοιρε λαέ τα βάσανά σου τελειώνουν, περίμενε για λίγο, γιατί οι μέρες οι παλιές φθάνουν και αναβιώνουν. Οι αυξήσεις έρχονται, οι διώξεις σταματάνε, οι φόροι κατεβαίνουν και στη ζωή μας όλα αρχίζουν, δειλά – δειλά, να ομορφαίνουν.

Ωκεάνιο διαγράφεται στο πρόσωπό της Φώφης το χαμόγελό της. Το απολαμβάνει ουράνια και ανέφελη είναι η χαρά της από το περιστατικό αυτό. Φιλιά και αγκαλιές του δίνει κι απευθύνει, απ’ την καρδιά της, ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ.

Ρέει μέλι και γάλα ανάμεσά τους. Εχει ενδιαφέρον, τα προγράμματά τους αρχίζουν να συγκλίνουν, στην μπάντα όσα, τους δυο τους, χώριζαν αφήνουν. Για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μεγάλο είναι το καλό και πνέουν μένεα για δαύτους, που, τους παλιούς τους ψηφοφόρους τους, τους φέρνουνε κοντά τους.

Απαρχή μεγάλη για τους υποψηφίους του Σταύρου εδώ στο Βόλο, που βλέπουν τις πόρτες της Βουλής, ορθάνοιχτα ν’ ανοίγουν. Με περισσή χαρά και ικανοποίηση οι ψηφοφόροι τους, τους θέλουν, στους διαδρόμους της καμαρωτά να βηματίζουν και με τις ερωτήσεις τους θέματα, που μας αφορούν, ν’ αγγίζουν.

Καλομελέτα κι έρχεται, λένε οι φίλοι και οι οπαδοί τους. Το κόμμα στο τούνελ ήτανε και τώρα φως αναστάσιμο προβάλλει. Ανήκουν όλοι στον αστερισμό του αρχηγού τους, επικροτούν και αποδέχονται αυτό που έχει κάνει. Αλέξη, πρόσεχε, το θώκο σου αναζητούν να πλήξουν, λένε ότι όπλα στη φαρέτρα τους έχουν πολλά, που, αν τα ξαμολήσουν, στη θάλασσα θα σε καταπνίξουν.

Ηλθε να προσφέρει ο Σταύρος μας και όχι να αποκομίσει, τα συμφέροντα του λαού αναζητά να προωθήσει και να λύσει. Βολιώτες, τους Καρανίκα και Παπά να αποχαιρετίσετε, έτσι, όπως πάν τα πράγματα, δεν πρόκειται ούτε στη Βουλή, ούτ’ αλλού να τους συναντήσετε.

Σοβαρή δουλειά με τη Φώφη μας θα κάνει. Τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την παρέα τους, απ’ τον πολιτικό το χάρτη, δεν θ’ αργήσει να ξεκάνει. Εσύ Κυριάκο πρόσεχε, οι δυο τους σε βάλανε στο στόχο, πολύ το πήρες πάνω σου, που εξουσία θέλεις, ίσως με μία μπαταριά να σ’ αφήσουνε στον τόπο…

ΟΥΤΙΣ (κανένας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου