ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Απάντηση κατοίκων της περιοχής Αστέρια Αγριάς στον Γ. Μουλά

απάντηση-κατοίκων-της-περιοχής-αστέρ-797901

Από τους κάτοικους της περιοχής «Αστέρια Αγριάς» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Διαβάζοντας στον τοπικό Τύπο (17/8/2016), επιστολή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κ. Γιώργου Μουλά, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, φαίνεται πως είναι επηρεασμένος από τη θερινή ραστώνη, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός, ότι αλλοιώνει σκόπιμα πραγματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε μια δικαστική αίθουσα, προκειμένου να παραπληροφορήσει τους κατοίκους της πόλης.

Αναφέρει ειδικότερα ότι κατά την πρόσφατη συζήτηση στο δικαστήριο «…κάποιοι εκ των κατοίκων της περιοχής «Αστέρια» Αγριάς, θεώρησαν σκόπιμο να επιτεθούν φραστικά και συκοφαντικά εναντίον της προέδρου του Δικαστηρίου, η οποία τους αντιμετώπισε με ολύμπια ψυχραιμία, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η δίκη».

Πρόκειται για ανυπόστατο ψεύδος και μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια ο κ. Μουλάς, αφού είναι πλέον γνωστό τοις πάσι, ότι συμπεριφορές που περιγράφει, διαδραματίζονται σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, όπου είναι… Πρόεδρος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουμε γίνει πανελληνίως γνωστοί, ως κάτοικοι της πόλης από «τα έργα και τις ημέρες» των όσων διοικούν το δήμο.

Κατανοούμε πλήρως τα ταπεινά κίνητρα του κ. Μουλά. Θα μας συγχωρέσει όμως ο ίδιος και όποιος ασπάζεται τη συγκεκριμένη άποψη ότι εμείς είμαστε πολύ μακριά από συμπεριφορές… ποδοσφαιρικών γηπέδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου