ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Οι αόριστες εξαγγελίες

οι-αόριστες-εξαγγελίες-840389

Του Λάμπρου Νούση, Μέλους ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Η σαββατιάτικη επίσκεψη στο Βόλο του Υφυπουργού οικονομικών, διέψευσε όλα τα προγνωστικά μοντέλα που προβλέπουν τη συνέχιση της ερημοποίησης του τομέα επιχειρείν και επενδύειν στη Μαγνησία.

Οι αόριστες εξαγγελίες, με την προβολή στο απώτερο μέλλον της επίλυσης του προβλήματος αποβιομηχάνισης στο νομό μας, με ανέξοδη λογοκρατία και πελατειακό λαϊκισμό, αποτέλεσαν πολιτικό De Ja Vu της τελευταίας επίσκεψης της υφυπουργού κ. Τζάκρη. Η συνταγή γνωστή, επίκληση στην ελπίδα που θα έλθει, μαζί με όλα τα υπόλοιπα θα για το νέο δήθεν πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων (με άδεια τα Δημόσια ταμεία και μηδενική ρευστότητα),για τις προβλέψεις του νέου αναπτυξιακού (;) νομοσχεδίου (τις οποίες δεν γνωρίζουμε αλλά οι εκτιμήσεις είναι δυσοίωνες) καi για το ΕΣΠΑ, από το οποίο η Μαγνησία απουσιάζει επιδεικτικά. Ακόμη και για το Νοσοκομείο Βόλου, που έγινε τόσος λόγος πρόσφατα, σημειώθηκε «ότι τώρα εξετάζουν κάτι»!!!

Αναφορικά με το ΕΣΠΑ, τα όσα συγκεκριμένα επιτεύγματα αναφέρθηκαν, ήταν υλοποίηση προγραμματισμού προηγουμένων κυβερνήσεων. Ειδικά το έργο της λίμνης Κάρλα, είναι έργο στρατηγικού σχεδιασμού εξ’ ολοκλήρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!

Η δημιουργική ασάφεια σε όλο της το μεγαλείο!!!

Ο κ. «δεν πληρώνω» υφυπουργός, έγινε κύριος υπόσχομαι, με το αζημίωτο της προσφυγής στη δικαιολογία της αυταπάτης, όταν από αυτά που αράδιασε δεν θα γίνει τίποτα, δεν θα τηρηθεί καμιά υπόσχεση, κανένας νόμος. Ολα για την επικοινωνία. Ολα για τον κατευνασμό των εξαπατημένων ψηφοφόρων! Αλλωστε, τι μπορεί να περιμένει κανείς από την κυβέρνηση της οπισθοδρόμησης, της δαιμονοποίησης του επιχειρείν, της ιδεοληπτικής και μανιχαϊστικής προσέγγισης των πάντων, του ταξικού μίσους και πολιτικού και κοινωνικού διχασμού!

Τέλος, καλωσορίζουμε στην τοπική επικαιρότητα τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, «κουρασμένους από τη μεγάλη μάχη που έδωσαν στη Βουλή», ώστε να συνυπογράψουν και με την ψήφο τους τα φορομπηχτικά μέτρα του 3ου Μνημονίου, ιδιοκτησίας (ownership) Τσίπρα – Καμμένου! Του επαχθέστερου και προάγγελου του 4ου Μμημονίου, που έρχεται… πολύ σύντομα!!! Θα το θυμόμαστε, τώρα που έρχεται ο λογαριασμός και θα τους θυμόμαστε, τώρα που έφυγε η ελπίδα! Για να παραφράσουμε τους στίχους του τραγουδιού του Μ. Θεοδωράκη «Και συ Λαέ εξαπατημένε, μην ξεχνάς το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΣΜΟ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου