ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η εθελοντική προσφορά είναι λειτούργημα

η-εθελοντική-προσφορά-είναι-λειτούργ-247618

Από τον κ. Μαρσέλ Σολομών από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Η οποιαδήποτε εθελοντική προσφορά προς συνανθρώπους μας αξίζει συγχαρητήρια. Ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας η προσφορά είναι θεϊκό λειτούργημα που πολλές φορές σώζει ζωές.

Είναι πολλές οι οργανώσεις και απλοί άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά σημαντικές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς που αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσω πολλούς.

Μου δίνεται για μια ακόμα φορά η ευκαιρία να αναφερθώ στην περίπτωσή μου στις 27 Οκτωβρίου 2008 υπέστην αλλεπάλληλες καρδιακές ανακοπές.

Αν σήμερα ζω και επικοινωνώ το οφείλω σε όλους αυτούς που ασχολούνται με την προστασία της υγείας μας.

Με πολύ συγκίνηση θυμάμαι τους Ανθρώπους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ που ακούραστα με υπεράνθρωπες προσπάθειες με επανέφεραν στην ζωή.

Στη συνέχεια οι υπεράνθρωπες προσπάθειες συνεχίστηκαν από τους Ανθρώπους – Ιατρούς του καρδιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου που είχαν σαν αποτέλεσμα τη σωτηρία μου μετά την επιτυχημένη επέμβαση των Ανθρώπων Ιατρών του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Τελειώνοντας εκτός από τις διαχρονικές ευχαριστίες με τα συγχαρητήρια μου προς όλους τους πιο πάνω προτρέπω όλους τους πολίτες να μιμηθούν τους εθελοντές. Ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας γιατί η αξία της ζωής είναι αναντικατάστατη κλείνοντας με τη φράση όποιος σώζει μια ζωή σώζει τον κόσμο ολόκληρο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου