ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Παραιτηθείτε κ.Τσίπρα(νδρέου)

παραιτηθείτε-κ-τσίπρανδρέου-419028

Γράφει ο Μιχάλης Ματζαβίνος

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί το Μάη του 2012, προειδοποιούσατε τον νεοεκλεγέντα τότε πρόεδρο της Γαλλίας κ. Ολάντ «ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του διαφορετικά θα γίνει ένας «Ολαντρέου» και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί το Νοέμβρη του 2012, μας είπατε πως: «Η μόνη ρεαλιστική και σωτήρια εναλλακτική πρόταση είναι η κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο, όλων των μέτρων λιτότητας».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 22 Γενάρη του 2015, μας ζητήσατε: «Kαθαρή και ισχυρή εντολή για να υλοποιήσουμε το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Την μόνη ελπίδα του λαού μας».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 22 Γενάρη του 2015, μας είπατε ότι: «O μόνος που θα έχει χρεοκοπήσει θα είναι ο κ. Σαμαράς & η ακροδεξιά παρέα του, που μας κυβερνούσε τόσα χρόνια».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 22 Γενάρη του 2015, μας είπατε ότι: «Εχουμε όραμα η πατρίδα μας να είναι μια χώρα δικαίου, μια κοινωνία ανοιχτή στο διαφορετικό, με ίσες ευκαιρίες σε όλους».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 23 Γενάρη του 2015, μας είπατε ότι: «Δεν ήμασταν ποτέ σαν και αυτούς και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν και αυτούς».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 28 Φλεβάρη του 2015, μας είπατε ότι: «Η νέα κυβέρνηση εκλέχτηκε για να υπηρετήσει με ακλόνητη συνέπεια τα συμφέροντα των εργαζομένων & του ελληνικού λαού».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 30 Μάρτη του 2015, σφετεριστήκατε τα λόγια του αείμνηστου Νίκου Μπελογιάννη και μας είπατε ότι: «Αγωνιζόμαστε για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους & εποχές, στο μπόι των ονείρων μας».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 4 Ιούνη του 2015, μας είπατε ότι: «Ακραίες προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές από την κυβέρνηση. O λαός μας έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία 5 χρόνια».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 6 Ιούνη του 2015, μας είπατε ότι: «Αυτή η κυβέρνηση & αυτή η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέο μνημόνιο. Οριό μας, η αξιοπρέπεια λαού μας».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 28 Ιούνη του 2015, μας είπατε ότι: «Η αξιοπρέπεια των Ελλήνων απέναντι στους εκβιασμούς, θα στείλει μήνυμα ελπίδας & περηφάνιας σε όλη την Ευρώπη».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου), γιατί στις 3 Ιούλη του 2015, μας καλέσατε «να ξαναγράψουμε μαζί ιστορικές στιγμές. Σας καλώ την Κυριακή να πείτε ξανά ένα μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ στα τελεσίγραφα¨.

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου) γιατί με την συμφωνία που υπογράψατε, αναιρέσατε όλα όσα είπατε στον ελληνικό λαό, τα 3 τελευταία χρόνια. Βιάσατε τη θέλησή του, την αξιοπρέπειά του και την περηφάνια του!

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου) γιατί πλέον «δεν είστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας. Είστε κάθε λέξη από το βρωμερό παρελθόν της. Είστε κάθε υπόσχεση που διαψεύστηκε, κάθε ελπίδα που έσβησε, κάθε ικμάδα ήθους που χάθηκε, όταν διασταυρώθηκε με την εξουσία».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου) γιατί η Αριστερά δεν σας ανήκει. Υπήρχε πριν από εσάς και θα υπάρχει και μετά από εσάς. Δεν σας ανήκει ούτε η κυβέρνησή της, γιατί όπως ο ίδιος είπατε στις 26 Γενάρη του 2015: «Η εξουσία δεν σας ανήκει. Ανήκει σε αυτούς που σας την ανέθεσαν».

Παραιτηθείτε κ. Τσίπρα(νδρέου) για να διευκολύνετε την διαδοχή σας, από κάποιον που μπορεί και να τα καταφέρει καλύτερα από εσάς, αφού εσείς αποτύχατε παταγωδώς!

Αν σας έχει μείνει έστω και ελάχιστη τσίπα κ. Τσίπρα, παραιτηθείτε!

Ολες οι φράσεις του κ. Τσίπρα, είναι αναρτημένες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter Τα περί «Ολαντρέου», μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-enimerosi/kontra-nd-syriza-gia-tis-diloseis-tsipra-sto-parisi

*Από άρθρο του Θάνου Καμήλαλη στο microvia.gr με τίτλο «Το πραξικόπημα πέτυχε» http://www.microvia.gr/arthrografia/item/502-to-praksikopima-petixe

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου