ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ανοιχτή επιστολή προς τον εκλεγμένο Ελληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

ανοιχτή-επιστολή-προς-τον-εκλεγμένο-ε-431750

Γράφει ο Λάμπρος Μακρής, Πλατειάρχης

Αγαπητέ, συμπαθέστατε συνάμα με ευαίσθητο πρόσωπο, θέλω να σας συγχαρώ προσωπικά, δημόσια συγχαρητήρια για τον υπεράνθρωπο προσωπικό αγώνα που δώσατε για την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού. Για να είμαι ειλικρινής τη λέξη που χρησιμοποιώ και βλέπω στο πρόσωπό σας, όταν ο άνθρωπος έχει ευαισθησία, εκδηλώνεται η πάθηση του έρπη.

Αγαπητέ, κύριε πρωθυπουργέ σας ψήφισα εγώ προσωπικά με χέρια και με πόδια, με το σκεπτικό ότι στο πρόσωπό σας έβλεπα όραμα και ελπίδα για το μέλλον των νεότερων γενεών. Η φωτογραφία που παρουσιάζω είναι από τη σύντομη επίσκεψή σας στην προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών το 2012. Κατά το σύντομο διάλογο που είχαμε στο καφενείο «Μουριές», σας ζήτησα να κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού. Για να είμαι ειλικρινής, με καλύψατε πλήρως. Σας παρακαλώ πολύ, παρά την προσωπική μου ταλαιπωρία και των υπολοίπων χιλιάδων συνταξιούχων, που περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τη σύνταξή τους με δόσεις, σας έδωσαν ένα δυνατό, βροντερό ΟΧΙ (61%) και συν τοις άλλοις έχετε την πολιτική στήριξη των άλλων πολιτικών κομμάτων. Πάρτε μια γενναία απόφαση να βρείτε μια συμβιβαστική λύση, χωρίς να χρεωθείτε προσωπικά το πολιτικό κόστος. Τελειώνοντας θέλω να σας ενημερώσω ότι στο πρόσωπό σας εμπιστεύτηκα την ψήφο μου. Επειδή ο πολιτικός λόγος σας έχει μεγάλη βαρύτητα, το αποδείξατε την περασμένη Παρασκευή στην ομιλία σας, στο Σύνταγμα και πήρατε το μεγάλο ΟΧΙ.

Θέλω να σας επισημάνω ότι έχετε την ευκαιρία να γράψετε λαμπρή ιστορία. Και συνεχίζοντας, με την παρουσία σας εξαφανίσατε τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο από το πολιτικό παιχνίδι.

Υ.Σ. Εχω την εντύπωση ότι είστε εγκλωβισμένος στην αριστερή πλατφόρμα που απαρτίζεται από τους κυρίους: Λαφαζάνη, Στρατούλη, κυρία Φωτίου και από την Μπουμπουλίνα του ελληνικού κοινοβουλίου, την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν θα σας υποδείξω εγώ τι να κάνετε ούτε να τους λογοκρίνετε, αλλά θα πρέπει να είναι πιο ήπιοι στις εκφράσεις απέναντι στους αντιπάλους (δηλαδή ένας ο οποίος έχει αντίθετη γνώμη με τους παραπάνω ανήκει στους Γερμανοτσολιάδες;).

Τέλος αυτά που εκφράζω προέρχονται από έναν ρεαλιστή πολίτη ο οποίος ενδεχομένως να έχει την ίδια ηλικία με τον πατέρα σας. Οσο είμαι εν ζωή θέλω να επιτύχεις προσωπικά και όταν φύγω από τη ζωή, να φύγω ικανοποιημένος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου